Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

penangan Jeram Besu..

hihihi balik dari jeram besu demam r plok... 2 hari cuti tu tdo je kejeku... huhuhu ye la penat sgt,, mcm2 la xtvt kat sane tu.. seme memenatkan.. tp beh gler... mggu kedua plok kene dgr ceramah kat research centre kat gombak... huhuuh tau la kalu ngan ceramah tu.. ade yg terlentok yer... hihihii hari pertame ok la lagi.. ni pun aku update blog ni kat umah kat watie gune lap top dia... borink sgt la katakan... x byk idea la hari ni.... sok2 la sambung cter lagi... nati leh r tgk gambo2 kat sane tu,,, menarik,, ekekekke.. kat bawoh ni antara gambo yg menarik.. kat bawah nun lagi banyak,,,, klik2 la... ade video lagi...ahaks



sebelum berangkat ke jeram besu

penjaga resort.. aiskrim upahnye..

merentasi jeram besu


jeram terbesar..laju....


tergantung nih... ketar lututku...




videokepada rakan2 induksi layan jerrr... dan untuk team biru kenangan di kejutkan oleh gerila mmg x kan dilupakan... hahahahhaha. teringat pasal tu mesti tergelak besor... wakakaakakak

kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails