Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

cuti cuti Malaysia

hari aku bangun awal pagi jam 5.30.. luar biasa pd aku untuk hari2 biasa,,, slalu nye aku bangun 6.30 plg awl... heheheheh. tp dsbbkan hari ni aku kene travel ke gmbk untuk kursus managing email and internet.. so kene la bgn awl pagi... nak kene tggu pok li kat lobi medic.

nak dijadikan cter cuti2 malaysia ni,,, mase aku nak naik kete tu aku plk,, biasa kan time ni adk2 aku mesti kecoh pakai kasut..nak berlari g tggu bus.. sbb slalu ye diorg mesti lewat.... tp hari ni senyap sunyi je.. aku ingat hari awl lagi. tp bila tgk jiran2 pun gelap je umah ye,, so aku taye la ayah ku.. budak2 ni x sekolah ke?..
dlm samar2 lampu tu aku tgk muke ayh aku plk.. kate ye.. kan ke dah cuti sekolah...

hahahahah baru lah aku ingt... huhu teruk betui.. dah lupe bile cuti nye.. kalu dulu mase sekolah,, sebulan lagi cuti dah tau dah nak wat pe mse cuti ni.. tp bila dah tgglkan alam persekolahan ni dah tau bile musim cuti.. kdg2 pun hari pun blh lupe.. ye la bg aku ahad pun hari keje,, hehehheeh.

berbalik pada cter cuti2 malaysia td.. aku nak sgt ajk family pg bercuti... dalam negara pun cukup la... x pyh jauh pun x pe.. janji dpt bercuti bersama keluarga... menghabiskan mase bersame.. berseronok... belanja sakan.. ape2 jela... tp wat mase terdekat ni budget masih lagi belum mencukupi,,, x pe la,, insyallah kalu ade rezki ade la tu....

menarik....

web site www.tunabay.com.my

untuk maklumat lebih lanjut search je la kat mane2 laman web pelancongan kat malaysia... macam2 ada...kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails