Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

Projek menyambut Bulan Ramadan

sempena kedatangan bulan ramadan almubarak ni staff Library hari ni menganjurkan satu projek baikk punye. Projek bubur nasi untuk makan tgh hari... hari ni 15 august 2008 aku sempat la nak menyumbangkan tenaga lam projek kedua ni.. ptg2 daun sup n daun bwg je..
hehehhe.. ye la yg dulu tu x sempat merase,,, x tgk pun. kursus punye pasal..

pg td masuk2 je pantry,, k.za tgh kacau bubur.. bau ye... perggggg beh.... menyelerakan.. x sabo lak nak mkn.. rase punye rase,,, sodapp..untuk peringatan puan syima dah tepek note kat periuk tu " makan time at 12.15 " hahahah.. daha tau dah.. kalu x bg tau gtu mauye habih dulu kang...wakakakaka

seronok xtvt begini rase mcm dok kat umah lak... sape kate pejabat tmpt yg tension jer... skali sekali wat projek gini seronok... merapatkan lagi hubungan silaturrahim... menyenangkan kerja sama antara sesame staff... meyuburkan sikap tolong menolong.. dan yg penting ye dapat mkn freee... hahahah




sedappp nih.... yummmyyyy



tukang kacau.....kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails