Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

adoiiiiii.....

assalamualaikum,,,

belum terlambat nak ucap selamat hari raya n maaf zahir batin buat semua.,.. lepas sebulan berpuasa bile tibe time raye mesti la seronok nye... x terkata... ye la.. sebulan tahan lapo n dahaga bile raye mesti la nak telan semua lagaknye,, tp x tertelan juge..
maklumlah perut baru nak kembali pulih seperti sedia kala,. mane tak ye last2 pose lak aku kene demam.. sakit ye kepale ya tuhan je yg tahu... tp nak jugok g keje... nak wat mcm ne komitmen... ( ekekekkeke) tp wat pde x tahan tu aku g la melawat kat klinik mahallat.. buat pertama kaliye... sampai kat situ aku tgk x de org pun aku la satu2 ye pesakit hari tu,,, yg menyebabkan ketidakpuasan hatiku ini ialah ade ke tunggu punye tggu dekat sejam lebih juge la aku menahan marah dan sakitku ini... ya ampunnn x de org lain pun mase tu tp mase yg diambil untuk merawat pesakit cukup lama... tuhan je la yg tahu perasaan ku mase tu... past tu masuk2 je x sampai 10 minit pun dr tu chek dia kate ade demam skit.. sakit tekak skit dan selsema skit.. nanti dia bg ubat... hohohohoh senang juge keje dr ni yek?

adoiiiii x pe la.. janji sekarang aku dah sihat alhamdulillah..

ha... sempena raye baru ni.. libry ade wat sesi pengambaran ekekekek ye la.. untuk kad raye tahun depan kate ye,, hahahah dan yg paling beh tu,,, ketupat yg bgsam buat tu dah diborong oleh sorg student pharmacy. dia kate nak pinjam nak wat prop untuk jamuan raye diorg,,,, heheheheh.. bangga kejap.. harap tahun depan kite leh wat lagi vouge the vas lagi ekekekeke...


kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails