Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

library kita...






ni yg asal.. bese je kan?





cadangan awal... memang nampak pelik... ekekekke




interior designer ejejejej..

















Bro. reading area.. nampak pelik je...
light reading area... menarik...
kite ye 'designer'
ni kalu letak kat umah pun cantekk
nampak mcm kat umah jer... selesa

















sempena kedatangan chief librarian iaitu mdm noraini ismail yg akan membuat lawatan ke libry kite mggu depan pada 4 disember 2008.. puan2 kite telah mengambil inisiatif baru untuk merubah serba sedikit pemandangan libry kite ni.. terutama kat kawsan light reading ngan reading area student tu...
ape lagi committe kecantikan ni kene la berpikir skt nak wat mcm ne dan ape prubahan ye... ye lah.. besar perubahan besar la uwanggg yer... hehehehape2 pun kite cube lah setakat yg termampu... harap2 dgn kedatangan chief ni.. dapat la lagi menambah koleksi2 untuk mencantikkan lagi libry kite nih.. sementara nak tggu libry baruuuu.. x pun dapat tambah uwangg pun x per.... ekekekek. x pe kite tunggu ketibaan chief nanti yerkkk? tengok la mcm ne...wakakakaka.












kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails