Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

Kenangan 2008

akhirya misi tercapai... alhamdulillah ape yg dirancang thn ni semua ye menjadi kalu ade yg kureng serba sedikit tu.. halalbihalal je la... yg penting 2008 ni byk memberi makna dalam hidup aku... kurang 5 hari je lagi kita bakal menyambut thn baru islam.. dan 2 hari lepas tu thn masihi yg di raikan seluruh dunia tu...


aku x byk mase nak coret semua yg berlaku dlm thn ni.. sbb sok dah start cuti.. mnggu ni lak student baru masuk.. dan masuk sem baru bg stdnt yg cuti.. so.. kat konter tu mcm bz skit la.. x de la mcm mase stdnt cuti tu.. bleh ngadap lame skit kat depan pc..(heheheh)


ape ape pun kenangan pahit manis 2008 akn ttp dihargai.. banyak perkara yg berlaku mematangkan pikiran dan perangai.. heheheh ye la.. usia makin meningkat...


walaupun target nak sambung study x tercapai thn ni aku harap mud nak sambung belaja ni berterusan ke thn depan... itu azam pertama aku untuk thn 2009.. azam2 yg lain tu( handphone canggih,, laptop,, digital kamera,, dan ehem ehem..) akn ku capai sedikit demi sedikit.. chaiyokk chaiyokk.. kalu x dpt semua serentak pun x pe... janji ia dpt memberi aku satu motivasi untuk mengejar impian dan cita2..


so.. sebelum mengakhiri post terakhir bagi thn 2008 ni aku nak ucapkan selamat thn baru kepade semua pembaca blog ni.. walaupun aku tahu org yg same je.. tp xpe la.. dengan harapan thn depan blogger2 yg ade ni akn mempertingkatkan lagi kualiti blog masing.. sampai bleh wat duit la.. kate org,, kan?? blog ni blh mendatgkan hasil sampingan yg agak lumayan... kalu ia mudah di hujung jari ape salah ye cuba kan kan kan kan???


salam tahun baru untuk semua... assalamualaikum..


p/s: kite jumpe thn depan insyallah dengan wajah baru...wakakakka.
kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails