Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

TOur to Terengganu

akad nikah kat masjid

sah suami isteri..

seri pengantin

pasangan bahagia


sempat juge nak wat kenangan..

hehehe... akhir ye selamat juge kami untuk menghadiri majlis hari bahgia kawan karibku.. wann.. huhuh walaupun sebelum ni mcm2 dugaan yg kami tempuhi yg blh menyebabkan kami tidak dapat hadir.. pertama disebabkan clash dgn lawatan kerja ke istac.. ( hehehe me kasih puan syima/ SI kerama mbenarkan kami cuti.. sbb ye dah lame kami rancang perjalanan nih..) kedua.. sbb hujan lebat yg blh membawa kepada kebanjiran air.. ( mase tu sedih yg amat.. keciwa je...)
hmm.. dlm perjalanan kami x ade byk masalh... cume peta... yg diberi tu terlalu mudah... x detail lgsg.. x de arah tujuan... huhuhuh.. kami cume di suruh berpandukan arah jalan ke kota bahru je... ape lagi jumpe je jln kota bahru tu le jln yg kami tuju... sampai la kami ke masjid CHALOK KEDAI.. hmm lepas solat maghrib kami diarahkan supaya menuju ke hospital PERMAISURI. dalam cari2 hospital kami jumpe hospital setiu.. pelik... tkt sesat kami benti la kat petronas,, taye cashier tu... dia kate tu la hospital permaisuri.. sbb ni mmg kawasan permaisuri,,, hehehhe kami pun dah blurrr sgt.. hari plok dah mkn gelap.. hujan plak tu,,, last2 wan kate tguu je kat situ nanti dia dtg amik.. x sampai sejam.. wan pun tibe...
entoh mcm ne p.cik dia kate kami ni dah ikut jln jauh kalu ikut jln pantai dah lame sampai... ( kami lari dlm 20-30 KM wooo... blh save minyak n mase.. huhuh) xtp x pe.. sekurang2 ye kami sampai.. dan senang je jumpe tempat yg kami cari tu... mane x ye... satu perkare yg kami suke sgt kat bandar terengganu ni.. nak cari arah tuju tu mudah sgt,,, mmg kompom x sesat ye.. ( kalu sesat pun dalam bandar tu je.. hehehe)bukan pe dgn ade ye papan tanda tu mmg memudahkan keje kami mencari tempat tujuan kami ni... ye la first time ke sane.. mmg x tau pape...
hmmm satu pengalaman yg baru dan menyeronokkan la... heheh..
hehhe akhir ye tercapai jugak la niat aku nak tgk sendiri wan nikah n sanding... kawen.. dulu wan.. padahal dulu bukan main susah lagi nak cari kawan laki2...malu la..ape la... tetibe jer.. nak kawen... dgn pilihan kuarge lak tu? x kenai pun.. x berkwn pun.. x bercinta pun.. mcm kembali ke zaman dulu kale... ape2 pun kami harap sgt.. dan berdoa semoga itu adalah jodoh yg terbaik buat mu wann.. SEMOGA BAHGIA HINGGA HUJUNG NYAWA...



hehehe tinggal lah kami.. berdua..kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

1 comment:

  1. kirim salam kat awek cun sebelah tu leh...:) cakap...nak date ngan dia kat taman impian

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails