Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

At Lasstt !!!

akhir ya.. dengan jaya ye aku dpt menukarkan wajah blogku dengan paparan yg baru... ( sonok ye la.. setelah puas aku mengodam3 mencari2 huhuh.. thanks to bg sam.. aku tiru dia je.. ye la.. seniorku..) mula2 tukar tu mcm2 yg jd kat blog aku ni.. sedih jugak.. mule2 hilang seme yg aku hasilkan selame lebh kurang setahun lalu.. tp setelah puas mencari.. akhir ye. aku dpt balik post2 yg lame tu... alhamdulillah.. hmmm. pape pun tanpa putus asa aku dah berjaya buat ape yg aku nak.. heheheh
so lepas ni dah x payah nak kisah doh dgn template lain.. sbb aku rase untuk kali ni aku suke dgn wajah baru blog ku ini... insyallah kalu nak tukar lagi aku dah expert skit la kot? ( perasaan... ahaks,,)

ps/ kepade bro nizam... sahutlah cabaran ku ini... kite blajo la mende2 yg baru yg bleh kite explore lagi... amacam? ada brannn??? ekekekeek
kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

1 comment:

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails