Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

gO LiBahS Go!!!!!

wakakakaka,,, heheheh 2 3 minggu ni dok sebok interdeparment staff game,,, kuliyyah yg yg di gabungkan menjadi satu pasukan... mcm thn2 lepas? aku x de la amik port sgt pasal gam2 nih.. mkalumla dulu bleh di katakan bute sukan.. heheheh. tp thn ni ntah mood ape ntah bleh je main game yg x penah2 aku tau...
mule2 tu petong! ( sebenarya Petanque.. bahasa asal ye..) ingtkan mende la petong tu.. sbro nizam kate main je... cukup kan org... hmmmmm ( ok gak.. sekurang2 ye x de la berebut satu bola.. dgn org yg ramai.. mcm netball? bola sepak? heheheh( aku mmg kureng ngan sukan yg memerlukan ahli yg ramai dan memelukan kesefahaman yg tinggi...) x psal2 gaduh nanti...
ni pendapat aku la,,, org lain tu diorg punye pasaii la...

aku dah mule jatuh cinta dgn 'petong'.. dengan x ku sangka dan menduga,,, pertama kali di perkenalkan ole bro nizam,,, aku memulakan permainan dgn agak baik.. ( ssb ade coach.. ekekek) hehehe.. dan org2 mesti mengatakan bahawa rezki dan nasib menyebelahi pasukan kami setelah berjaya mengalahkan mainteam.. kemudian terus layak ke final bertemu 'kucarkacir team' dan nasib masih lagi menyebelahi pasukan kami kerana telah mengkucarkacirkan team mereka.. mata kemenangan x ingtla aku,,, heheh ( jangan mare eh? )

senin baru ni.. aku join lak team karom.. berpasangan ngan mdm Narimah,, actually aku kecut perut gak.. ye la first time masuk pertandingan walaupun mmg dah slalu sgt menjentik lam opis aku.. banyangan aku peserta2 adalah dari kalangan otai2 karom. malu lah aku nak main,, hehehe dgn x ku sangka hari pertama berakhir dgn kemenangan yg mudah ( wahhh terlebih sudah.. berlagak betuii nih ) mudah sbb team lelaki dah menang dua game.. jd otomatik kami layak ke final.. final day pun berakhir begitu... kemenangan sengit menentang 'kucarkacir'. emas kedua berentap dgn mereka...

semalam sekali lagi aku di perkenalkan game baru lam hidup aku... lawn ball.. game ni dah famous...( aku je yg x tau). hmmm.. tgk je org main nmpk mcm senang je... golek je bola tu... tuju ke sasaran.. tp.... bile main... mak aiiiii bola tu menyenget la.... hahahahhah kelako je... rupe ye mmg ade care ye untuk main lawn ball ni..( tu la time org g klinik lawn ball x nak ikut... ekekek) xpe la... sebagai pengalaman baru,, keputusanya pasukan kami kalah menentang mainteam.. xpe la.. kami bagi dia menang... hahahhah.. ( x pe3 aku dah dapat skill ye mcm ne.. insyallah hari untuk penentuan 3 dan 4 aku akan cube sedaya upaya buat yg terbaik...) harap2 thn depan leh main lagi... ( hmmm manager... take note ye? kalu saye masih layak la,,, ekekeke)

seronok jugak game2 ni.. x stress enjoyy je..pendek kate kalu ade lagi la game2 yg berbentuk begini aku akan suke lah... hmmmmm..le la dpt menguji keskillan aku main badminton...tiap2 miggu turun berlatih,,, tp ape pun x nmpk lagi.. huhuhuhu harap2 ade la peluang ye nanti... ekekekkekalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails