Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

DpT AwaRd!!! ekekekke

Rajin bebeno membalas tag ni. dulu bukan main le maleh ye... makin lame makin sonok lak... hehehhe. tag seterusnya masih lagi dari black rose.
BEAUTIFUL GIRL AWARD


bersyukur kehadrat illahi kerna dgn limpah dan kurnia dapt le juge aku menerima award ni dari rose. mekasih ye rose? semoga dgn award ni dpt la lagi aku menerima award2 yg seterus ye. seprti contoh.. best girl in the world ke.. best student ke.. x pun best customer service ke.. ekekekek.. ( perasan tgh time award kat ats pentas nih.. )

Syarat2 menerima Award ni!!
1. mmg le aku pompuan sbb name ku Nor sahliza BINTI saleh. kalu laki mesti name lam ic ku BIN ekekekek

2. Copy badge sebagai award anda

dah.


3. Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan

1. Sbb aku di lahirkan sbgai anak,cucu, cicit, pertama dalam kuarge.. pompuan lak tu.. hihih jd kesayangan keluarge la..

2. Sbb perempuan mudah masuk syurga.

3. Sbb perempuan bleh bergaya sakan.. mase baby, remaja, dewasa, ermm kalu dah tua pun still bleh bergaya sakan lagi.. ekekeke. kalu lelaki gaya ye lebih kurang same je.. kan kan kan?

4. Sbb... perempuan di jadikan sbagai pasagan untuk lelaki.. kalu lelaki untuk lelaki aku tak tau la pe jadi ngan dunia ni.

5. ermmm.. sbb perempuan selalu mendapat keutamaan dalam ape jua keadaan.. btl x? ladies first. hahaha

6. hmmm... sbb perempuan di beri kedudukan yg mulia dalam islam.

7. last sekali. sbb syurga anak terletak di bawah telapak kaki ibu.. ( ibu tu kan semestinya seorg perempuan? )


4. Pass kan award ini kepada girl-friends anda

Siapa ek????? mgkn diorg pun dah wat kot?

kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

The real upin & ipin

hm.. aku dpt melalui email uia pagi tadi..
hihihi serupa kan?



kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

Hah!! amik Ko!!!

1.The last person to tag you was ?blackrose
2. Your relationship with him/her ?member blog
3. Your 5 impressions towards him/her ?bagus la die ni..
a)cute
b)xtif
c)berani
d)senag berkawan
e)x tau lagi..
4. The most memorable thing that he/she has ever done for you ?
tag mengetag ler..
5. The most memorable words that he/she has said to you ?
dia x penah bercakap ngan aku. sbb kami berhubung melaui penulisan
6. If he/she becomes your lover, you will…
nak ikut dia p hiking.. waterfall.. n kemane je la xtvt yg dia wat? ekekeke
7. If he/she becomes your enemy, you will…
hmmm... x terpk lak nak wat musuh.
8. If he/she becomes your lover, he/she has to improve on…
hmmm... pastikan aku sentiasa mengikut mase dia g wat xtvt.. terutama sekali xtvt yg melibatkan ke luar negara.. hehehhe ( selfish kan? )
9. If he/she becomes your enemy, the reason is…
hmmm.. sebab x ajak aku join dia ye xtvt. ( kene tinggal )
10. The most desirable things to do for him/her are…
x de la plak..
11. Overall impression towards him/her is…
sangat suke kan nature. n xtvt lasak. ( tu yg aku geram sgt tuh )
12. How do you think the people around you will feel about you ?
ntah.. yg pasti si dia suke..
13. Who is your ideal ?
hmm... rahsia
14. What do you hate about yourself ?
ermmm.. ade la.. tp tgh cube nak ubah.
16. For the people who care for you and like you, say something about them.
saya sayang korang jugak...
17. Bra or panties ?
ape punye soalan dah....
18. Chocolate or ice-cream ?
tentu la chocolate.. bleh dikira dgn jari bape kali sethn aku mkn ais krim.
19. 2 people to tag?
bg lebih bleh? seme org yg aku add kat blog aku.. tp blackrose adalah wajib!! yg kedua indah
20. Who is number 2 having a relationship with ?
hmmmm bleh gtau ke? tkt eh.. nanti dia marah.. aku x nak campur hal org.
21. Is she/he a male or a female ?
indah.. she,, dah tentu la pompuan
22.If number 1 and 2 got together, would that be a good thing ?
ok pe.. leh jadi sahabat karib.. lbh pade aku x tau.. mengamuk lak si dia nanti.. ( jgn mare ye mar?)
23. Is number 1 single ?
x tau la..
24. Say something about number 2.
sweet.
25. What do you think about number 1 and 2 being together ?
hmmm. x bleh kot?
26. Describe number 1.
aku jeles kat dia sbb dia bleh wat xtvt yg aku x mampu nak wat.. ( x de peluang kot? ) huhuhu
27. What will you do if number 1 and 2 fight ?
jgn gaduh2 la.. x baekkk la..kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

tagged BlaCk RoSe

Arahan:


1)[printscreen] *current* wallpaper -- jz a simple press of fn+prt sc


2)REASONS why do u like/adore/cherish d dindingkertas ???


3)tag 10 people


4)titik.




1. dah.. malu je nak tengok.... ekekek

2. sebab suke? x tau la.. mgkn sbb nak tunjukkan bahawa Computer ni kepuyaan sementara untuk aku kot?? hahaha

3. x tau.. sape yg rase teringin mengetag.. wat je la.. bleh gtu?

4.full stop

kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

TaG meNgeTaG



adoiiii byk betui tagged ye.. x sempat ehhhh.. nanti kalu free aku balas la... sekali gus.. jd tunggu je la... ok??? sekarang ni aku tgh layan novel2 online.. ekekekek soronok gak,,, sekadar untuk hiburan di kebosanan hari... wakakakka.




kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

Just for K.mona.. yg laennn tu x yah la eh? penat den...

TAG PERTAMA.

01) Bila kali terakhir anda cuci toilet : adoiii... setiap kali gune le...
02) Pencuci apa yang anda guna : sabun ape je yg ade.. asal bersih dan sng nak bernafas..
03) Dalam 1 minggu berapa kali anda mop lantai? Kenapa? : sekali je kot? tp kalu x keje,, hari2 mop.. ye le.. kucingku mmg suke melepak bwk habuk.. huhuh
04) Apa tugasan terakhir anda sebelum menjelang malam? : iron baju... kalu dah bergosok untuk semggu.. tggu tdo je la... ekekeke
05) Apa menu hidangan makan malam anda yg paling simple? : maggi
06) Minuman selalu anda buat waktu pagi? : ikut le ape yg ade.. sbb skrg aku dah belajo minum susu.. ape aje yg terase nak minum.. wat je le..
07) sebelum tidur apa yg anda suka lakukan? : kemas bilik.. minum air n berangan. baca doa.. past tu tdo la...

TAG KEDUA.

Nama2 timangan anda... - mase kecik2 kwn2 pggl nor kecik.. atau pun nor.adik2 n ma abh pggl aku along atau k.long.kawan2 dulu mase mngh bawah.. bese pggl lieza, zaa, jaa, chinese mesti pggl aku liesa.. x reti2 nak sebut lieza. Cikgu2 pggl aku sahliza. masuk menengah ats diorg aku biasekan pggl aku lieza je.. termasuk2 la guru2 kat astana tu.. tp.. tok aku masih lagi pggl aku nor,, dia je yg masih pggl aku dgn name tu.. nostalgia gtu...

Anda seorang yang... - bese je.. sape yg kenal aku mgkn dia tau la... tp yg x kenal tu mesti ckp aku ni sombong parakk.. jd kenal2 la dgnku.. ekekke

Insan teristimewa / describekan kenapa dia terlalu istimewa di mata anda...- alah... saje je nak tau.. x payah la eh? istimewa ye mereka hanya aku dia dan yg maha kuasa je yg tau.. bleh??? ekekek

Lagu kesukaan yang suka layan sekarang... - ape je lagu yg x membingitkan telinga... dan menyesakkan dada.. korea,, hindustan arabb mane je yg selesa dek halwa telinga

Makanan kesukaan anda.... - tom yam.. sup.. n specially kew tiau ladna kat kedai bg lan,, orange.. n kat batu,,

3 benda yg mesti ada dalam beg anda.... - purse. handphone.duit

Kali terakhir anda menangis dan kenapa.... - x ingt la... baru lagi kot? kenape??? sedih kot?


P/s: dah!!! sudah2 la tag mengetag ni... penat oihhhhhhh
( kalu x de keje ok jugak, ahaksss)kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails