Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

DpT AwaRd!!! ekekekke

Rajin bebeno membalas tag ni. dulu bukan main le maleh ye... makin lame makin sonok lak... hehehhe. tag seterusnya masih lagi dari black rose.
BEAUTIFUL GIRL AWARD


bersyukur kehadrat illahi kerna dgn limpah dan kurnia dapt le juge aku menerima award ni dari rose. mekasih ye rose? semoga dgn award ni dpt la lagi aku menerima award2 yg seterus ye. seprti contoh.. best girl in the world ke.. best student ke.. x pun best customer service ke.. ekekekek.. ( perasan tgh time award kat ats pentas nih.. )

Syarat2 menerima Award ni!!
1. mmg le aku pompuan sbb name ku Nor sahliza BINTI saleh. kalu laki mesti name lam ic ku BIN ekekekek

2. Copy badge sebagai award anda

dah.


3. Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan

1. Sbb aku di lahirkan sbgai anak,cucu, cicit, pertama dalam kuarge.. pompuan lak tu.. hihih jd kesayangan keluarge la..

2. Sbb perempuan mudah masuk syurga.

3. Sbb perempuan bleh bergaya sakan.. mase baby, remaja, dewasa, ermm kalu dah tua pun still bleh bergaya sakan lagi.. ekekeke. kalu lelaki gaya ye lebih kurang same je.. kan kan kan?

4. Sbb... perempuan di jadikan sbagai pasagan untuk lelaki.. kalu lelaki untuk lelaki aku tak tau la pe jadi ngan dunia ni.

5. ermmm.. sbb perempuan selalu mendapat keutamaan dalam ape jua keadaan.. btl x? ladies first. hahaha

6. hmmm... sbb perempuan di beri kedudukan yg mulia dalam islam.

7. last sekali. sbb syurga anak terletak di bawah telapak kaki ibu.. ( ibu tu kan semestinya seorg perempuan? )


4. Pass kan award ini kepada girl-friends anda

Siapa ek????? mgkn diorg pun dah wat kot?

kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails