Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

teTiBe Je...

wakakaka,, aku pun tak tau mcm ne bleh terminat kat tenis.. ( mgkn sbb mlm td aku tgk game antara si sorana cirstea vs samantha Stosur) tetibe aku ni berperasaan lak rase nak blaja main tenis lak.. tp ade org tu kate.. '' main badminton pun x pandai lagi???'' huhuhu kecikkk ati aku.. tp x pe.. kalu ade peluang nak main ke belajar ke.. aku nakkkk??? sape nak tlg aku???

macam lisa surihani..


cun kan??


match semalam.. menangggg,,,





ps: untuk 'org tu' tgk la nanti.... uh3
kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

3 comments:

  1. lieza..kalau hang nak cari coach hang leh tanya Kak Zuraida, dia tu ade berlatih tennis petang2 ngan Dr. Ailin.

    ReplyDelete
  2. cik lieza... actually, kat UIAM Kuantan ramai yg terror2 men tenis nih...

    Doktor2, boss2... bole kata mmg ramailah... Br. Azam IT tu pun coach utk Co-Cu class... lain2... yg pandai main Br. Wak OCD, Br. Danial dan Hj. Azmi (Uni. player), Br. Najib pun bole... pilih lah yg mana... org2 Kull pun ramai... yg pompuan2... kena tya org Medic lah... hehehe

    ReplyDelete
  3. hihihi.. tp saye yg malu... diorg dah terer... saye nak org baru belajar macm saye nih... hahahahah x le kekok sgt.. ekekekek thanks..

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails