Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

FrUsT BeTuL !!!!!!!


huhuhu.. frust yer.. aku x tau la nak kata last week nye kelas tu beh ke x..

mule tu ingatkan dapat enjoy2.. ye la dah rancang nak shoping sakan..


hari sabtu sampai kl ok lagi.. sonok la dapat aim2 barang yg hendak di beli.. dah aim2.. pastu balik rehat.. sok nye ade kelas.. ade test lak tuh..


kelas multimedia yg pertama aku dapt buat agak baik la.. ssb aku mmg minat subjek nih. wapaupun x la membaca sgt.. tp buku teks dah ade.. so rujuk je la.. ( mendapat kebenaran dari lect. tau?? ekekek) thankss to bro nizam.. bagi pinjam buku tuh.


Namun untuk kelas kedua.. MATH.. aku mmg dah agak aku mmg x leh wat. sbb assmnt pun aku stuck lagi..inikan lak test. tp aku tetap sabo.. cube jugak jawab..

setengah jam pertama aku dok diam je.. then bile aku tgk kwn2 yg lain dok belek buku.. aku pun memberanikanlah diri untuk tgk2.

keciwa sungguh.. tgk buku pun masih x leh jawab lagi.. huhuhuhu.. setakat nak tiru tu bleh.. tp aku x nak lah.. sbb aku mmg x paham konsep sebenarnya.. tiru2 kang lagi haru.. x dapa ape,, ( kelas kedua x pegi.. soklan lak byk dari bab kelas kelas ke dua.. huhuh)

dah habis test. lect. pulangkan assmnt lepas. aku tunggu lah dgn excitednya. nak tau lah mana yg salah betulnya? sbb aku belajar sungguh ngan hairina.

sangat keciwa bila semua kawan lain dah dapt.. tp aku sorang je belum. lect tu tgk je aku... then dia taye? " awak? kelas ni ke? x de pun nama awak? nama ape ye??''

kecik sangat ati aku. huhuhu.. aku mmg dah cuak dah.. aku sorang je? padahal aku dah antar sebelum g tioman lagi.. aku rase akula org pertama hantar.. kawan yg anto 2 hari sebelum due pun sampai.. x tau la mana silapnye...


sedihh... kecewa... hampa... semua lah...


nak balik tu g shoping.. seronokkk lupe kejap pasal frust tuh.. macam2 beli.... gilerrrrr sale.


untuk kak gie.. nanti lah saya postkan gambo2 nye ye?

frust lagi nih..huhuhuhuhu

kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

1 comment:

  1. thx for visiting my blog...
    tamadun jepun actually banyak dipengaruhi oleh tamadun china, apatah lagi dari segi agama - shinto... anda boleh cari maklumat tamadun jepun di internet...banyak sangat...

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails