Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

ada apa dengan AZAM di tahun baru???


kalau ade jer tahun baru mesti ada AZAM baru.. nape??? AZAM baru x leh ke kalau xde TAHUN BARU??? hmmm pe pun sok dah tahun baru.. mesti ramai dengan azam barunya. tak terkecuali la aku.. ekekekekek.. ade juge yang menjadikan azam yang lama sebagai azam yang baru.. pape pun semoga semuanya berjaya mencapai azam-azam masing-masing yer? azam la yang baik-baik saja. azam yang x baik x nak eekk?? semoga semuanya diberkati dan di restui yang esa.

kesian azam.. asal tiba tahun baru je mesti terbelahak diabuatnya. orang asyik duk sebut nama dia jer? wakakakakaka.. ;)


kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

CeRMiN Ku ReTaKk SeRiBu...







kejadian yang agak mendebarkan.. tetibe cermin kete ku retak seribu setelah bunyi letupan yang agak kuat... semasa melalui jalan semambu pulang dari tempat kerja.. keadaan jalan yang sangatla berlubang lubang membuatkan pemanduannya agak perlahan.. ( takut aligmen lagi lari..) tapi time kasih jugak kepada keadaan jalan tu.. kalau la laju.. mau ye serpihan cermin itu bakal mencederakan kami...
pesanan buat pemandu hati-hatilah di jalan semambu.. kerana kenderaan lain yang agak laju pemanduan mereka walaupun dengan keadaan jalan raya begitu.. ( nak tunjuk kete power kot? x pun kete diorg mmg tinggi.. )
pe pun.. dah kene macam ni baru lah aku tau keteku ini x de insuran tingkap rupeye.. tu ler... salah sape... selame ni tau bawak jer.... huhuhuh pengajaran pengajaran...

kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

McD vs KFC






















Geram betul... iklan bukan main lagi.. beratur punya la panjang.. masing2 dok la nengok2 ke depan. aikkk??? nape x de sorang pun order 'tu'? pelik???? hmmmm... tunggu lagi.. last2 g jenguk2 kat dapur dia.. sah!! memang x de.. eeeeeeeee.... dah beratur panjang lak tu. nak makan menu lain x nak lak. pk 2 saat.. KFC. mkn snack plate. kenyangggg.. huhhuuhu
kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails