Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

StatuS BaRu LaGi...

hihihih... beberapa lama lagi.. status akan tukar lagi.. heheheh.. seronok.. tapi dalam mase yang sama macam-macam bermain dalam kepala otakku, bleh ke aku ni.. macam-macam mende buat dalam satu masa. pape pun me kasih la sesangat buat insan tersayang yang masih lagi x jemu menyokong dan memberi semangat yang x kurang untuk aku teruskan semua ni. insyaallah dengan berkat doa insan-insan di sekeliling.. Aja!! aja!! fighthing!!!.. heheheh
mula-mula rase x larat juge nak teruskan study nih.. mane tak ye takut lak failed ke x leh nak carry ker.. hmmm haru nanti..tapi hari demi hari keadaan semakin pulih, atas nasihat dan pandangan puan syima juge aku teruskan.. semoga dia mendapat manfaat dari aku yang menuntut ilmu ini. hehehe bak kata puan syima anaknya lebih bijak sebab mase tu dia study. heheheh..
hmmm... untuk hari hari yang bakal mendatang x tau la macam mane.. harap-harap ia berjalan lancar macam biasa.. semakin ceria.. semakin sihat.. dan semakin semua yang baik la.. ekekekek
kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails