Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

MaCaM-MaCaM HaDiAh !!!!!

wahhhh... seron0ok... hari ni genap umur aku 24 tahun.. yeahh.... umur semkin bertambah.. tanggungjawab pun semakin besar.. rezeki allah bagi pun semakin besar.. hahahahha.. cume badanku saje makin mengecil.. wakakakakka... hmmmm... tahun ni aku rasa cukup bahagia, bermakna dan bersyukur segala.. walaupun dalam 2 3 bulan kebelakangan ini aku di duga dengan cabaran yang cukup membuatkan aku insaf sebagai seorang anak kepada seorang ibu.. baru aku rasa betapa peritnya nak menjadi seorang ibu.. belum lagi menjadi ibu ... hmmmm... moral of the story jangan sesekali dan jangan terfikir pun nak menderhaka kepada ibu. tapi x pe.. segala dugaan dan cabaran itu dapat aku harungi bersama keluarga dan suami tercinta.. mane kan tidak.. dia lah yang but semua kerja-kerja yang patut aku buat.. wahhhh terharu sangat2. beruntung rasa badan nih.. x tau nak di ucap dengan kata-kata betapa bersyukurnya aku. moga allah memberikan kekuatan untuk aku terus berjuang.. ( hehehe macam nak perang jer)
hmmm... tahun ni macam-macam hadiah yang aku dapat. secara x langsung... x lama lagi kami akan mendapat hak mendiami rumah kami.. selepas hampir setahun menunggu... eiiiii... x sabar rase yer... tahun ni juge insyallah dapat beraya kat rumah baru.. insyallah juge dapat bersama anggota keluarga yang baru.. dapat rasa suasane baru.. macam2 lagi lah... pendek kata memang seronokkkk sangat.. heheheh dah tak tau nak cter ape dah.. sebab seronok sangat... wakakakka..
kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails