Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

UpDaTed...

ha... dah sebulan x berupdated.. entah ape yang di'bz'kan.. tapi syukur sgt kepada ALLAH swt. dgn izinnya aku semakin sihat dan bertenaga untuk menempuh hari2 yang mendatang... sekarang ni tengah mendapatkan balik berat badan yang dulu. dan harap-harap dapat naik lagi la.. hihihi biar terlebih chubby skit.. wakakakka.. lantak la pe org nak ckp.. aku letih dgn badan kurus kering.. semua keje membuatkan aku cepat je lemah.. past tu mule la nak tido... yang paling letih bila kengkawan jumpe n tgk badan ku yang semakin cengkung... dok beleter dok komplen kenapa kurus sgt... huhuhu letih nak menjawap soklan2 maut dari diorg... huhuhu... tp aku tau diorg semua prihatin kat aku... ( time kasih.. )

pagi tadi dok belek majalah anjung seri.. huhuhu menarik betul isi kandungan buku tu.. dah lame dah dok membelek.. mencari idea.. tak sabar rase ye nak aplikasikan ape yg aku dpt dari situ kat rumah sendri... wahhh... tapi entah bila agaknya dapat merealisasikannya.. ( sabo je la..) sikit demi sedikit perubahan akan berlaku pada rumah itu.. ekekekek.. biarlah masa menentukan.. hahahha...

minggu depan nak g melaka.. mcm x sabo la plok.. nak bercuti.. nak rehat sepuas hati.. x pe lah.. hajatnya nak berehat kat pulau.. tapi x de rezki kot? melaka pun melaka la.. janji keluar sebentar dari 'comfort zone' selama ini.. harap2 lepas ni ade rezki la lagi untuk bercuti di tempat idaman hati.. ekekekke.. x dapat yang dekat2.. yang jauh pun boleh... hihihi..

hmm... dah tak tau nak cakap pe dah..kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails