Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

FaMiLy DaY

wuhuuuu... lame x berupdate.. hari2 bleh nengok jer... malas betul nak update... x de gambar mcm x beh.. ni baru je donload gambo dari album paeh... me kaseh ye paeh... nak cter mase g family day melaka bulan lepas.. hak hak hak.. citer pun dah lame.. tapi nak jugak cter... hihihi... melaka.. x de la beh sgt3.. tp ok la... sekurang2 ye dapat bercuti.. percutian pertama kami... seronok la juge.. tambah lagi membawa budak.. hihihi... walaupun penat terase tp x de la teruk sgt.. ingtkan x mampu juge nak ke sana.. tp alhamdulillah kesihatan semakin membaik.. so disamping dapat bercuti.. sekali sekala melapangkan minda x yah pikir2 sal keje.. enjoy je la.. program tu pun x de straight sgt.. semuanya enjoy saja... pendek kata kite enjoyyy jer mase kat sane. tambah lagi enjoy kami sepakat join tour ni dengan menaiki bus uia je.. hehehehh senang.. suamiku x perlu memandu.. aku pun x yah la nak teman dia memandu.. ekekekekek... naik bus.. rilek.. enjoy heheheh... hmmm... pe lagi ek? korang enjoy je la gambo kat sini ek? malas nak cter panjang... wohooooo....






shoot jauh semat2 nak nampak taman rama2 tu..


org tgh bersukaneka..

tak naik sbb paeh kate 45 hinggit!!!



lam bot.. bersiar2 sekitar bandar Melaka



malam cabutan bertuah..



kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails