Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

BiRu vs PiNkK


Muahahahahaha... hari ini seronok.. setelah agak lame tengok saje blog ni semakin tidak berupdated.. bukan pe.. kemalasan menulis melanda, tapi.. hari ini setelah melihat blogger menawarkan template baru yg agak menarik perhatianku... maka aku dengan rajin ya telah menghupdate blog ku ini yang mula berwajah baru... alang-alang dah memakaikan blog dengan baju yg baru.. maka dengan ini ingin ku kongsikan bersama mengenai tajuk dia atas... hahahahhaha... bulan lepas dah start shoping untuk bakal anakku.. bukan main la memilih aku ni.. hahahah.. banyak gak kedai yang kami round... bukan pe.. kalau bleh nak cari la yg terbaik dan sesuai dengan badget kami.. almaklumlah.. semua pekara perlu la di rancang dengan sempurna.. takut susah kemudian hari je.. orang kata bukan senang nak sambut ahli baru dalam keluarga.. macam2 perkara nak kene sediakan.. persediaan dari segi fizikal dan mental. huhuhuhu... nak jadikan cerita.. setiap kedai yang kami singgah mesti menghasilkan satu pembelian.. hahahhaha.. naik rambang mata tengok baju2 tiut miut.. rase nak borong satu kedai.. tp.. tau je la.. badget.... heheheh... tapi dalam beli membeli tu.. kami memang menghadapi sedikit masalah.. masalah bese untuk baby pertama.. rase ye semua org ade masalah yang sama.. disebabkan kami tidak mengetahui apakah jantina babyku ini.. maka aku telah membuat keputusan dengan membeli semua kaler yang ada dijual di pasaran.. sememangnya kaler yang ketara ialah biru dan pink... hahahahhha.. tapi untuk jalan selamat aku banyak memilih kaler putih.. ( senang.. x kisah la boy or girl.. sesuai jer,, ) biarpun orang sekarang ni cakap.. '' ahh.. baby jer.. x kisah la pakai kaler ape pun.. x pe nyer kalau boy kai wane pink pun.. '' tp entah kenapa kami masih jugak memikirkan tentang kaler.. hak hak hak hak.. itu yang habis semua jenis kaler yg ade kami beli setiap satu.. so.. baju anak aku nanti .. ade kaler hijau.. puple.. oren.. pink.. biru.. dan putih.. hahahahha... nak beli kaler kuning.. tp ade org tak kasi.. heheheheh.. bukan nak caye sangat.. tp elakkan je la.. hahahahha pagi tadi masalah dah selesai.. minggu depan nak g shoping lagi.. so pas nih bleh fokus kepada warne biru atau hijau.. seronok yer la.. macam2 benda dah terbayang kat mata ni.. semua benda dah clear.. nanti sampai kat kedai dah tau dah nak pilih yg macam ne.. dah x de tercari2 lagi dah.. wakakakakkaka...

hmm... Dr. cakap semua ok.. alhamdulillah.. walaupun keadaan pagi tadi agak mendebarkan... tp akhirnya kembali gembira dan bahagia sangat bila dapat tahu yang baby sihat dan normal.. paling seronok dapat tgk jelas muka, mulut, jari, dan hidung yang sebijik macam ayah dia.. hak hak hak.. harapan aku sekarang ni semoga keadaan ni kekal la sampai selamat melahirkan nanti.. doa dari keluarga serta rakan2 amatlah aku hargai..


macam gini la lebih kurang pilihan kami...

kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

2 comments:

  1. yeeehaaa!!! dah tau orangnya apa ek...camana ni..offer utk stroller, carseat, babyplaypen masih terbuka...sudi ke menerimanya???

    NHM

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails