Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

PaRt TiMe MoDel...???

wahhhh...

jangan jelezzzz... ahakss..







kalau easy bace blog nih mesti dia kate aku dah terpengaruh ngan dia..

nak lawan dia.. hahahaha.. ( x termampu.. dan tak terfikir pun..)

bukan pe.. sejak akhir2 ni sejak kawan2 opis ni dok sibuk berDSLR..

aku nak beli masih lagi x mampu. ( insyallah kalau ade rezki.. teringin juge.. )

jadi untuk setakat ni berlagak jadi model diorg je la..

untuk dia orang practice mendapatkan hasil tangkapan yang lebih baik dari masa ke semasa.

bukan niat pun nak expose kan diri

tapi sekadar membantu rakan-rakan disamping mengumpul koleksi moment yang aku kira sangat berharga untuk tatapan generasi akan datang.


seronok tengok diorang dengan skill masing2..

sekali sekala ber'outing' ramei2 dapat lebih merapatkan hubungan silaturrahim.

hasrat untuk out door bersama suami tercapai jugak.

next time kalau dapat arrange satu perkelahan keluarga lagi la seronok.

moment bersama rakan, keluarga yang penting anak-anak.










ni la easy.. fotogenik, dan yang penting memang dia berbakat.. ( pinjam gambo yer easy? )

P/s: aku rasa bukan aku saje yang ingin merakam moment indah keluarga. mungkin ramai lagi yang mahu tapi malu. so.. promote skit. tgk2 la kat sini yer...http://kawankawanphoto.blogspot.com/

kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

3 comments:

  1. haha..lieza, jom la outing sesama..kat kuantan jarang kn ada outing?best nye klu kita dpt shoot together2 :D

    ReplyDelete
  2. oh... belum masanya berganding ngan easy.. jauh beza.. nanti bila easy ade baby kita outing sekali nak?? ekekkeke baru la padan.. wakkakakka kite posing ngan anak masing2..

    ReplyDelete
  3. terima kasih kerana promote.. mungkin satu hari sy akan bekerjasama dengan sebuah butik.. nanti sy minta lieza jd model bj pengantin pulak.. huuh

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails