Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

CeRiTa HuJuNg MiNgGu YaNg LaLu

yuhuuuu....
masih lagi berkait dengan aktiviti beramai-ramai
entri lepas dah cter pasai p ipoh meraikan kak wati..
hari keesokannya pulak kami terlibat dengan tounament boling yang dianjurkan oleh pihak OCD
yang menariknya ialah game ini disertai oleh staff dan salah seorang ahli keluarga masing-masing
yang mana aku rasa sangatlah patut diadakan setiap tahun bagi mengeratkan lagi hubungan silaturrahim sesame kita..
bukan pe, aku sendiri pun, keje satu uia pun masih lagi tidak mengenali antara satu sama lain
so dengan join aktiviti macam ni dapat la aku kenal muka2 baru yang ada, senang jugak la kalau kata ada perlu berurusan dengan mereka nanti.. x de la kekok sangat bila kita dah tau n kenal pada siapa kita perlu berurusan.. kan kan kan?

game start lam kul 10 lbh.. mane yang dah pro ngan game ni mmg kejap je la habis yer..
bagi suami ku yang setahun sekali main boling ambik masa gak ler nak habiskan 3 game. tp seronok tgk.. setiap pasukan walaupun boling ni bukan sukan kepakaran diorang tapi masih lagi sporting join the game, sekadar meluangkan masa bersama, hari tu megalanes di kuasai oleh geng2 uia.
dalam dok tunggu diorang habis game aku teringatkan puan syima,
anaknya baru selesai berkhatan,
hari tu mmg niat nak g melawat, cuma x tau bila.. tanpa merancang pape, aku g tanye bro sam n bro nizam, diorang pun x de rancangan pe.. so setuju je nak join sekali.
habis je penyampaian hadiah kami terus je ke rumahnya.
dan seperti biasa lah kami menghabiskan hujung minggu di beserah..
aku tido x hengat ape.. penat sekali dong.. bangun2 tgk shaakir yang tido sekali x de kat sebelah, keluar bilik tgk dia dikelilingi aki n pakcik2 dia.. tgk2 jam.. mak aiiii dekat kul 9 malam..
pas tlg mak masak jap, makan-makan pas tu gerak balik.. sok nak keje..
mase tu la.. terpikir.. kalau la esok tu hari ahad lagi... wawawawawa...


ni masa mula2 sampai.. bese la.. sesi bergambar

mereka-mereka yang diraikan...

kami pulak yang dapat makan..

mcm bese.. model x terlatih.. mane2 pun buleh jadi lokasi shoot. ekekekeke

kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

2 comments:

  1. makan sedap kat rumah NHM tu.. rasa nak pg lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  2. nagasari.. saje je tinggal sekeping... mmg sedap lah... hihhi..

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails