Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

BaNjiR vs KeNdUri

semalam 11.03.2011 kita di gemparkan dengan berlakunya gempa bumi berskala lebih 7r yang menyebabkan Jepun dilanda tsunami.. bencana alam ini berlaku lagi kali ini diharapkan tidak seteruk acheh dahulu. aku tak tahu banyak maklumat tentang bencana yang berlaku. tapi menurut berita yang aku dengar rakyat kita yang berada di jepun masih lagi selamat. tiada lagi laporan kematian mahupun kecederaan dibuat. pape pun takziah untuk penduduk jepun.

hari ni cuaca seolah menangisi kejadian yang berlaku di sana. hujan lebat menyebabkan banjir kecil di sesetengah kawasan. hari kawan baik aku mengadakan majlis perkahwinannya.. semoga semuanya selamat dan berjalan lancar. kepada semua jemputan.. cuba cubalah untuk memenuhi jemputan majlis yang korang terima.. bayangkan korang x datang.. kesian tuan rumah..

aku pun dah siap nih.. nak g kenduri aqiqah faez. peh tu nak kenduri kawen laila.. kalau bernasib baik dapat ikut dia shoot out door. semoga ALLAH mempermudahkan perjalanan kami.

ini jalan nak ke sungai lembing.. sungai charu.. selalunya kawasan ini sangat mudah dinaiki air walau hujan x seberapa.
(gambar ihsan : cilok dari Pok leh..heheh)
kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

2 comments:

  1. huhuhu,,, kalau la dapat p yang kat uia tu.. hehehehe next pengantin la..

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails