Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

CoNteSt BLoG PaLiNg WoNdErFuL




muahahha..
dah lama tak kene tag mengetag nih..
tetiba lak dapat tag dari blog model cun izyan syazwani semalam..
nak bandingkan blog aku ngan dia.. jauh lagi lawo blog dia.
dah la tulisan blog aku ni macam cakar ayam.. wahahahhaha..
tapi i like lagi..
nanti la tukar..
wakakkaka
moh le..
aku pun nak mencuba nasib join ini contest.

klik banner nih.. baru bleh join contest ni.. klik jangan tak klik tau???

Syarat penyertaan adalah seperti berikut:


  • korang kene lah FOLLOW blog Dhia's

  • blogger lelaki ke perempuan ker boleh join contest ni

  • blog yang dikira WONDERFUL tak kira la cantik ke comel ke smart ke hensem ke mascho ke pendek cerita yang berjaya menambat hari tuan penganjur HANYA SATU BLOG SAHAJA YANG AKAN TERPILIH SEBAGAI PEMENANG

  • buat satu entri pasal contest dan hias la blog korang cantik2. jangan lupa tepek banner contest sekali.

  • Tag pada 5 blogger.. make sure kan mereka tahu pasal contest ni

  • letak bannerdi sidebar dan link kan terus ke entri ini

  • setelah selesai, tinggalkan link entri anda mengenai contest ini di comment entry ini. Dhia akan check setiap link yang ditinggalkan.

  • contest bermual 15 april hingga 15 mei 2011. tak lama masa tu.. so.. cepat hias blog korang k??

Berikut 5 orang yang aku nak TAG


  1. Cik Nurul

  2. Salehudin

  3. Life cik Sepet

  4. hunny

  5. Kawan kawan Photo

kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

1 comment:

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails