Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

DaH TeRLaMbAt NaK KeNaL BeN AsHaAri ?

hah!!
amik kau...
aku je yang baru nak terhegeh-hegeh tanya pak cik google sape dia ni..
bila dah banyak sangat orang duk citer pasal dia..
aku pun jadi penasaran nih..
nak la tau apa dia buat sampai femes bukan main lagi dikalangan bloggers tempatan? atau luar negara.. ( aku tak habis soal lagi pak cik google yang hebat tu..)
ye la.. aku ni pulak blogger yang tak bape nak aktif.. menulis blog sekadar melepaskan tekanan yang ada serta meluah kan segala perasaan yang terbuku di hati. pada aku menulis kat blog ni.. blog hanya terima jer.. betul terima.. tak betul pun terimaaaa jer...
hihihihih

dulu ade kawan suggest follow la blog dia nih..
aku penah gak usha-usha blog dia.. tapi macam bese la.. tak sempat khatam.. tengok sebelah mata jer.. ( cewahhh.. bukan nak merendahkan dia k?? )
aku bukan ade masa pun nak wat terjahan blog..
yang aku tahu tulis post.. tulis.. post jer...
jadi tak berkesempatan la untuk terjah blog dia..
bukan sikit entri dia..
adehhhh.. macam tak sedap lak nak panggil '' dia''
aku bahasa kan '' dia'' dengan 'beliau' lah...
sebab aku dah mula mengkagumi dia dari segi penulisan..
aku suka..
tak banyak blog yang membuatkan aku tertarik untuk membaca dan membaca lagi selain list blog yang aku ada kat sebelah tepi nih... ( ceh.. macam la aku ni pembaca blog tegar.. padan lah x banyak.. wakkakkaka... padahal banyak lagi blog lain yang menarik.. aku je yang x de masa... hihihih )


tapi.. sejak dua menjak nama beliau aku lihat dari blog kawan kawan membuatkan aku makin penasaran dan menerjah sedikit demi sedikit blog beliau..
nah.. sekarang aku dah pun menjadi follower beliau...
*_______*

senyum manja je...
kikikiki..








kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails