Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

PuNtiAnAk WuJuD Di LoNdOn



biar betul??
percaya ke tak percaya??
ntoh ler...
tak kan la surat khabar nak menipu??
ke guane???

rujuk kat sini

hah.. dah habis baca?
terkojut den..
ade jugak ye makhluk begini kat dunia ni?
dalam diam berkembang pesat pulak tu.

statement paling tak tahan nak gelak..

'' kami tidak makan bawang putih, cili kering, kari atau makanan pedas untuk tempoh 48 jam sebelum pertemuaan itu kerana ia akan menjejaskan rasa darah. Sebaliknya kami makan banyak makanan yang mempunyai kulit kayu manis yang akan memaniskan darah.. ''

'' Saya seronok benarkan dia menghisap darah saya dan dia juga suka. Ia adalah selamat sebab setiap orang yang hadir perlu menjalani ujian kesihatan termasuk hepatitis dan HIV.''


adehhhh...
walaupun kewujudan puntianak ini dipercayai oleh hampir seluruh bangsa seluruh dunia. Namun realitinya hanya dapat dilihat dalam filem sahaja. Sekarang, sapa yang obses sangat dengan puntianak ni boleh la melawat ke london pas nih...







( gambar hiasan yang menarik.. )
nah... aku tahu... ramai yang gila tergila-gila obses dengan
pelakon puntianak sorang ni kan??






Psssttt...
agak-agak kan?? lelaki ini terlibat tak dengan golongan kat atas tu..
macam mana la reaksi kipas susah mati si puntianak ni gaknyer..





kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

3 comments:

  1. hahahahahaha ya ALLAH akhir zmn dah ni..adoiiii byk2 nikmat dunia darah gak die nk..lg best mkn askem ke milkshake ke

    ReplyDelete
  2. itulah... bila pk pk balik.. kita pun kene hati2.. tkt nanti berjangkit kat mesia pulak.. kita ni kan bese ye akan buat lebih adnvance dan extrem dari mereka?? huhuhuhu takut di kokak ye kite..

    ReplyDelete
  3. manusia makin gila..eii, org tak waras je buat keje bodoh ni..

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails