Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

TeRiNgiN NaK BeRcUti

setahun sudah...
tahun lepas.. tahun 2010
dah setahun berlalu..
tahun itu je la aku merasa bercuti,,
arrghhhhhhh....
teringin nya nak bercuti lagi...
nak becuti sendiri budget selalu lari...
nak kejar.. tak terkejar...
nak lari.. bukan di kejar pun???
hahhahahha

bila la dapat p melencong melancong..
dekat dekat dalam negara pun dah memadai..
tapi kalau dapat p KOREA pun bangga jugak..
wakakkaka...
lambat bebenor nak tunggu lawatan sambil bekerja dari tempat kerja...
itu la.. yang ini je aku bleh harapkan nak g tempat tempat yang agak best la untuk berehat..
hiihihi...
orang suh p kerja aku aim nak bercuti..
kih kih kih


agak agak tahun ni kat mane la pulak destinasinya..
tahun ni..
tahun 2011..
tahun seronok nih..
sebab ade ahli baru yang bakal join percutian aku..
tak sabar...
harap-harap tempat yang ada semua...
ada semua..
semua terutama tempat shoping la...
hahahhaha..
kata kata buat incek suami..
'' senyummm tak perlu kata apa-apa..''
'' senyummmmm...''
la la la lallaaa ~~~




kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

2 comments:

  1. bercuti mmg best..tp best lg klu time bercuti tu, poket pon tebal..hehe

    ReplyDelete
  2. betul la easy.. sbb tu la kalau bleh melancong sambil kerja.. murah skit.. saving untuk shoping je la.. ahakssss

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails