Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

YeS! i Am ThE BuSy BoDy.. So WhAt??

wahhhh... statement.. tak takut... derrrr
hahahha...
sejak dua menjak ni aku memang the busy body..
hah..
bukan sebokkk jaga hal orang k???
x de mase mak nyah...
hahhahaha...

akulah tuan punya badan yang sibuk ini..
itu la maksud aku.. ngeh3..
tu la..
lenkali baca dulu sampai habis..
jangan main serkap jarang jer...
jangan main nak terus menghukum jer..
siasat dulu yang sebenar benar benar nya..
jangan main nak semburrrrr ikut dan jerrr

busy ye body aku..
wahhhh mengalahkan pendana menteri..
ye la kot?
hahhaha..
menteri kan ade laci kabinet2 yer.. hihihi...
aku mane ade??? sendiri bikin la..
tapi kalau bab keje...
kami saling bantu membantu..
tu yang mengurangkan sikit kebusyan aku tu..

tapi.. tetapppp the busy body youu...
busy hupdate blog sendri..
mane ade admin...
ekekekeke...

busy body ku..
sibuk nak bersukan.. semua jenis sukan nak main..
semua jenis sukan aku nak cuba..
datang buah angin la ni..
rase macam nak test semua jenis sukan yang orang ajak.. sebelum ni aku nak main lawn ball , petangue,ngan badminton... tu orang x ajak.. tapi aku paksa manager2 isik nama aku.. hahhaha... x kisahla janji dapat p training n selection.. terpilih atau tidak terpulang kepada manager.. kalau terpilih aku suka.. kalau tak tahun depan aku cuba... cuba... cuba bakarrrrr... hahahhahaha

tadi ade lak staff ajak main netball.. wahhh giler game la pulak.. sebelum ni mau tidak main.. nengok pun sakit hati jer.. bertambah busy my body... kalau betul jadi join nanti.. mane nak jadi assist. manager lagi... mane nak galas super visor mengemas lagi nih.. adehhhhh.. im the busy body person.. wakkakakakka
hummmmm...
mggu depan start packing.. nak pindah barang..

wah!!!!
nak masuk rumah baru..
2 kali dah merasa perpindahan rumah nih..
macam menarik sangat..
bila la aku dapat merasa pindah rumah sendri lak.
kesian rumah aku tu... makin dilitupi lalang belalang yang ade..
rumah baru kedua nih lagi menarik.. besor, macam macam ade..
lebih kurang 8 jam akan bersama dengan rumah kedua ini..
hihihi..
tak sabar rasa hati ni...
but still im the busy body..
penat penat penat..
tapi seronokkkkkkk




Ya ALLAH permudahkan la segala urusan kami..







kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails