Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

TeNgOk WaYaNg BaWa BaYi~~~ Ade KeR??

ha...

jangan tak tahu..

seronok weh.. kalau ade betul kat Malaysia ni..

ahakss..

tapi kalau betul ade pun sanggup ker aku nak bawak baby?

tak kot?

nak elak ibu tersisih..

rase ye baik duk umah layan baby lagi best...

sambil golek2 depan tv.

lagi syok kot?

ahaksss


bukan mudah nak cari masa untuk menonton wayang,,

jarang dapat peluang..

biasa nya peluang datang pabila bersama incek suami dan rakan rakan..

malam malam hari pulak tu..

tak kan la nak heret baby ye dak???

so?

perlu ke tak perlu??



tapi baca artikel dari metro ini dulu..





8__8



kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

6 comments:

  1. incek suami jd downloader ..nengok citer versi pirate..org len da tengok merong mahawangsa..kite br ble tgk..

    ReplyDelete
  2. Cari sukarelawati sorang - jaga baby jap... pa & ma nak gi berhoya-hoya..

    ReplyDelete
  3. ahahha... donlod jgn x donlod.. byk citer baik tgk kat umah je.. lagi syok.. tp ade juge citer yang memerlukan sound effect yang terbaek.. kikiki baru la syokkk...

    ReplyDelete
  4. puan SI...
    nak cari sukarela tu ler.. hihihihih..

    ReplyDelete
  5. saya rasa bagus juga jika pihak wayang sediakan satu hari khas untuk parents yang ada baby or toddler tengok wayang.. kadang2 nak carik babysitter agak payah..

    ada ibubapa jenis suka menonton di rumah tetapi ada juga ibubapa yang ingin menonton di cinema. plus, ibu bapa pun nak jugak update dgn wayang terkini dan tidak menyokong cetak rompak

    ReplyDelete
  6. yantie,,
    betul tu.. tp mungkin akan memerlukan kos tggi pulak.. dan bakal meningkatkan lago kos hidup, but.. kalau untuk sebulan sekali sebagai salah satu cara untuk si ibu berfoya2.. y not?

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails