Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

TiDaK SePeRTi YaNg DiRaNcAnG

kita hanya mampu merancang..
tapi ALLAH yang menentukan..
kita telah mencuba sedaya upaya
tapi nasib tidak menyebelahi kita..

adat pertandingan..
ada kalah ada menang..
jangan yang menang jadi arang
yang kalah jadi abu.










cewahhhhh,,
boleh tulis gitu??
saje nak sedapkan hati..
udoh ler bagi ajaran sesat kat deme nih..
lain tempat training lain pulak tempat bertanding..
sesat tak bape nak sesat la..
cuma tersalah jer..
wakakkakaka..
tapi tak pe lah..
yang penting tugas aku dah terlaksana..
semua peserta dapat menunjukkan bakat dan bermain sehabis yang baik.
dan apa yang paling penting ialah semua enjoyyyy
ape yang penting pada aku ialah kemenangan hanya akan menjadi satu bonus buat kami..
komitmen serta usaha sama semua orang dalam menjayakan game ini cukup bermakna.

kekekekke...
dah tak teerucap lagi..
tunggu tahun depan pulak..
harap-harap aku dapat join the game lagi..
hihihihi

ehem...
kemenangan aku dan partner dalam badminton semalam membangkitkan lebih semangat untuk mengumpul mata untuk mengejar kejuaraan keseluruhan untuk TBW.
ralat juga acara semalam langsung tidak menyumbang mata untuk TBW..
nasib kepala manager senyummmm tak kata apa apa..
wakkakakaka...




kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

2 comments:

  1. teringin gak nak involve ng sport kat uia nih... tp tatau ler nak join yg mane.. susah nak beri komitmen...

    btw,menang jari arang...?

    ReplyDelete
  2. adehhhh... typo error da... menang jadi arang... dah betulkan dah..

    hihi.. join je la mane yang rase berminat.. seronok.. tapi di nasihatkan better cuba sukan yang x populor... sbb kalau yg populor ni pyah dpt main.. kikiki

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails