Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

WeDdInG Of ThiS YeAr

cewahhh...
tajuk macam gah jer..
wedding of the this year..
muahahahha...
terbawak hati ini untuk membuat satu tampalan khusus untuk kawan kawan yang agaknya memang merancang semuanya pakat menamatkan zaman bujangan mereka pada tahun ini.
kalau nak di fikir logik akal fikrian aku..
kebanyakan mereka semuanya telah pun menamatkan pelajaran masing masing..
kebanyakan mereka juga mempunyai kerjaya yang menjamin masa depan.
mungkin dek kerana itu la semuanya pakat duk kawen tahun ni..
hahahha..
dah sampai seru la lebih tepatnya lahi.
hik hik hik..


hurmmm...
kalau nak ikutkan ramai aje pasangan pasangan yang tidak di jangka..
menamatkan zaman bujang..
dan ade juga yang tidak disangka menjadi pasangan hidup masing masing..
namun aku sebagai sahabat hanya mampu untuk mendoakan kesejahteraan dan kebahagiann buat mereka semua..






dimulakan dengan bismillah....








2011 di rasmikan oleh model cantik ini..
izyan SK. pernah satu sekolah menengah atas bersama dia..
tidak dijangka gadis yang senang kami sapa sebagai easy ini memang dikenali sebagai seorang yang pemalu.
tup tup.. aih...
model makkk..
cun lagi... masuk paper dan majalah bagai..
tahniah buat easy..
kalau nak tengok lebih banyak kejayaannya tengok saja di sini.

{ 5 feb 2011 }





laila..
lemah lembut, baik hati, dan peramah orangnya.
hampir 20 tahun bersahabat dengan dia. sedikit pun tidak pernah terkecil hati dengan perwatakannya.
{ 11-13 march 2011 }

motif aku guna gambar ni..
hehehe... ade sekeping dalam banyak banyak tu..
tukang pukul cakap itu gambar aku yang amik..
muahahahhahaha.. ( bangga giler..)
klik je untuk tengok lebih jelas.. kalau nak tengok lebih banyak klik je kat sini
lagi banyak gambar menarik kat sini..





bersamaan juga dengan majlis pertama tadi..
kawan sejak tadika..
mira.. si kecil molek..

ralat..
aku tidak dapat menghadirkan diri ke majlis perkahwinannya atas sebab yang tidak dapat dielakkan.


{ 11 march 2011 }






masih lagi hari yang sama..
amik ko.. sehari nak kene attend 3 4 kenduri..
apakan daya..
hanya pergi mana yang termampu saja..

siti..
si manis yang pemalu, tapi kalau dah kenal lama..
tak de la malunya dia..
gelak tawanya bikin kawan kawan senang dengan lenggok bicaranya.
aku sempat hadir sebentar sahaja ke majlisnya,
namun ia cukup memberi makna buat aku yang sememangnya dah lama terputus hubungan selepas tamat sekolah menengah.

{ 11 march 2011 }










next....











{ 21 May 2011 }

Nor '' boolat''
tetap manis..
lama juga 'lost contact'
akhirnya apabila ketemu...
perkhabaran bakal melangsungkan perkahwinan yang kuterima..
tumpang gembira untuknya.










nisa..

{ 28 may 2011 }

juga tidak dapat menghadirkan diri ke majlisnya..
kali ini juga atas sebab yang tidak dapat dielakkan.
tahniah dan semoga berbahgia senantiasa hendaknya.









yang paling tidak kusangka..
alhamdulillah..
bertemu jodoh awal buat aisyah..

cukup sopan, ayu dan berbudi bahasa,,
cukup disenangi baik teman wanita mahupun lelaki..

{ 4 june 2011 }

walimah yang sederhana namun cukup meriah dengan kehadiran sahabat dan keluarga.







tettttt....


T__T


tak habis lagi...
ramai lagi yang aku tengah godam FB untuk dapatkan gambar mereka..
akan ada WEDDING OF THIS YEAR part 2


kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

1 comment:

  1. haha..liza!!mana ada model pon la..2 semua hobi d masa lapang je..btw, best entri ni..kreatif cari isi ye..hehe..two thumbs up 4 u..wink wink ;)

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails