Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

AkU TeRsEnYuM ~ ~ ~ BuAt KaLi PeRtAmA


Bila aku jatuh cinta
Kan ku doakan kamu
Menyempurnakan aku
Akan ku buatkan semua yang terindah

wah wah,,, berlirik bagai,, lirik orang juge,, tapi pape pun aku suke... ngeeee.. bukan ape.. untuk pertama kalinya aku tersenyum saja, hampir setiap kali menonton drama adaptasi novel yang terbaru yang di tayangkan di tv3 la.. mane lagi kan.. tv lain ( selain ASTRO ) memang aku tak tengok dah.. wakkakaka drama apa? ala... drama ni ha..


Sape tengok??? sila angkat tangan.. walaupun aku tak bleh nampak.. wakakaka.. sure ramai je yang angkat kan.. kalau tak angkat mesti dalam hati je.. kalau tak jugak.. korang memang malas.. padahal memang tengok kan?? hahahahah.. tapi aku nak jugak cakap yang aku suke citer ni, nak jugak cakap yang buat pertama kalinya, drama berjaya menyentuh urat hati ini untuk jatuh suka kat drama ini, kalau sebelum ni aku dah 'fed up' bila dengar ade novel yang bakal di jadikan drama.. cewah.. macam ade kesan je kalau aku tak tengok

yang paling penting sufian dalam citer nih memang menjadi.. dan menjadinya dia dapat melupakan aku tentang raihana..' ayu raudhah' yang pada feberet aku patutnya watak ini lebih sesuai dengan 'rita rudaini ' but overall best la.. sweet, kelakar n sekali lagi bisa buat aku tersenyum sorang2,, kikikikiki.. bengong jap kat depan tv, walaupun kat umah mertua.. wakakakakkakaka incek somi sila senyum kambing


sila dengar ost lagu yang dinyanyikan sendiri oleh suffian@ Aqasha.
aku letak lirik je la kat sini.. kalau korang nak dengar lagu mintak tolong la pak cik google carikan.. nak lagi feel tgk la mase last citer ni setiap hari senin sampai khamis.. cute dowh.. wakkakaka



Lirik Lagu Obsesiku -Aqasha

Matamu…Bibirmu..Pipimu dan Juga Senyum mu
Membuat Aku Lebur Hanyut Di Dalam Ghairah Kernamu
TubuhMu..
HarumMu..
Hatimu Oh Semua Aku Mahu

*
Inginku Gigit-Gigit Cuping Telinga Kecilmu
Luahkan Perasaanku
Membisikan Aku Cinta Kamu
Asmara Disetiap Pagi HariMu
Dengan Harapan Agar Kau Tahu
Semoga Kau Tahu

Ku GilakanMu
Aura Mu Memujuk Rayu Hatiku
Sering Bergoncang Jiwa Ini
Siang Malam Ku Gundah
Tiada Melihat WajahMu
Ku Rindu
TubuhMu
Harum Mu
Hati Mu

Oh Semua Aku Mahu


credit to anizyn blogspot

kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

BiLa DaH MuLa~~~ MuLa LaH ~~~~ WaKaKkaKa






wakakakakak,,,
bila dah mula ni... siap lah,,
jangan ade yang muntah angin tengok blog aku sudah...
ampun,,, aku hanya manusia yang baru belajar..
baru nak berjinak jinak
bidang pemotretan yang sudah lama menjadi perhatian dalam diamku...
aku bukan lah ingin menjadi yang handal
hanya sekadar untuk memenuhi kehendak hati aku..
alhamdulillah hujung tahun baru ni aku berjaya memiliki gadget rete yang menjadi idaman kalbu... wakakakkaka... walaupun... tettttt hihihihhi

apa yang aku tepek kat sini bukan untuk menunjuk lebih lagi riak dengan apa yang aku ada, aku rase orang lain lebih adoooo tapi sekadar untuk berkongsi rasa dan cerita, gambar gambar juga bukan lah yang terbaik yang ditepek kat sini, apa yang aku rasa mempunyai moment atau bila aku tgk... wat aku tersenyum.. kire syok sendiri lah
tapi aku tak marah dan mengalu alukan pada sesiapa yang ingin memberi komen yang membina yang mana akan menambah baikan lagi skill aku..





kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

|| 2012 ||

yeahhhh,,,,
aku rasa mesti ramai blogger yang buat antri sempena tahun baru kan kan kan??
aku pun nak wat jugak... so....

aku mulakan tahun baru 2012 dengan senyuman,
tinggalkan tahun lama dengan seribu kenangan,
tiada apa yang perlu di risaukan,
tahun ini aku tak banyak habiskan waktu untuk berfikir tentang azam
setiap tahun pasti ada azam yanga aku peruntukkan,
walau ada yang tercapai dengan jayanya, ada juga yang tak tercapai akalku,
dan ada juga yang sempat capai separuh jalan saja.
namun apa yang aku harapkan semoga tahun ini aku dapat menjalani kehidupan seharian aku dengan lebih baik dan bermakna dari tahun lepas,
aku berdoa lebih kepada ALLAH swt semoga keluarga aku sentiasa dilindungi dan dirahmati.
walaupun sudah agak lama aku tak membelog, bukan kerana apa, kerana dek tuntutan kerja yang aku rasakan agak tak tercapai oleh akalku namun boleh diselesaikan oleh tanganku, aku bersyukur ALLAH masih memberikan kesihatan mental dan fizikal yang baik untukku.
semoga semua perkara gembira akan menajdi sati kenangan indah buatku,
semoga segala duka 2011 menjadi perkara yang bakal aku lupakan setibanya waktu, menjelang 2012 yang duka menjadi suka alhamdulillah, benarlah semua perkara ada hikmahnya, semoga kita dapat menerima serta menjalani segala ujian yang diberikan kepada kita, yang baik dijadikan teladan yang buruk dijadikan sempadan, dan bukannya menjadi lawan... semoga kita sentiasa diberikan kesedaran dari semasa ke semasa dalam menjalani kehidupan yang penuh dusta ini..

cewahhhh giler panjang nota kalau dah start mengetuk keyboard.. wakakakkaka...
lepas ni jangan pelik la kalau banyak entri bergambar yang aku post kat sini yerk.. wakakakka... dan jangan merasa nak muntah kalau asik tengok gambo anak aku je.. terpampang kat sini.. hahahahahah...





kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails