Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

ImEj BaYaNg @ SiLhOuEtTe



wakakakka.. hari yang seronok, sebab aku dah mula merasa berjaya, setelah baca blog poyoland
aku memang jadi naik semangat, sebab apa? sbb selama ini aku tak yakin dengan diri dan gajet yang ada pada aku, malas nak citer lebih, korang baca la sendiri blog dia pasal kit lens. pape pun thanks la kat owner poyoland. entri anda sangat lah membantu.

aku tahu aku baru belajar, dan disebabkan minat dengan fotografi ni la maka aku sanggup buat apa saja yang termampu untuk mengasah lagi skill yang tak bape nak ade, atau mungkin yang belum di gilap atau pun masih terpendam, aku pun tak tahu.. apa yang penting aku memang minat. tanpa berlengah masa lagi aku nak tunjuk skit hasil selepas semangat membara apabila di ransang oleh poyoland. pape pun korang enjoy deh...








aku tak pandai mana nak mengedit, tp aku masih mencuba dan aku rasa hasilnya semakin baik.. korang rase???


kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

EsOk HaNyA MuNcUL SeKaLi DaLaM 4 TaHuN


hurmmm..
agak unik untuk hari esok,
kerana hari esok hanya akan muncul sekali dalam masa 4 tahun,
kenapa? mungkin tak ramai yang perasan tentang hari esok,
masing masing sebok dengan urusan duniawi..
cewah..
macam la aku tak sebok???
tapi aku tersedar yang esok merupakan hari ke 29 dalam bulan febuari,
ye la jumpa tarikh 29 febuari ni 4 kali setahun jer..
jadi macam orang tak ingat dah pun, hahahah
untun atau rugi pada siapa yang lahir pada tahun lompat ini..
wallahualam, silap cakap habis akidah aku.
cuma selamat hari lahir la aku ucapkan kepada siapa yang lahir pada tahun lompat ini,
entri ni senarnya aku nak tulis sempena hari jadi aku yang lalu,
x de idea nak tulis, bukan sebab tiada perkara yang berlaku,
disebabkan banyak sangat mende yang berlaku la jadi pertembungan idea yang menyebabkan akhirnya idea itu terbiar begitu saja sampailah ke hari ini.. wakkakakaka..

penat lah merepek, cukup la mencuri masa kerja, 2 minit berlalu. aku sambung keje dulu sambil layan pak cik google tunjuk gambo D7000 with kit lens... kikikiki...



kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

TiBa - TiBa RaSa NaK MuNtAh !!!!!

tiba tiba jer...
tiba tiba jer rase nak termuntah sebaldi,
bila tiba tiba tengok gambar yang aku edit sendiri,
entah kenapa tak cantik langsung dan tak kene langsung dengan apa yang aku sendiri nak tunjukkan,, memang kene belajar lebih... okey???

bila mata aku tengok gambo orang maka pandailah mulutku ini komen sana komen sini,, bila tiba masa aku nak buat... nak hambekkkkk kau.. hancussss... padan muko den ni ha... cakap pandai.. buat tengokkkkk... huhuhuhu... tapi aku tak terniat untuk mengata atau mencaci karya orang lain, aku cuma bagitahu dari sudut pandangan mata aku sendiri. apa yang aku pasti satu perkara ''penangkap gambar tidak akan nampak apa yang orang biasa nampak '' ... kikikiki.. kadangkala kita perlu pandangan mata orang lain untuk menjadi lebih baik, tak ler syok sendiri.. ye dak?? hahahahah.


aku tepek sket gambo kasi korang komen.. aku tahu mmg tak layak tepek sebenarnya, tapi suka hati aku la kan.. belog aku.. wakakkakakakaka.... aku tetap nak komen membina dari rakan rakan. sebenarnya aku dah mula frust nak edit gambo.. rase macam nak tepek hok ori je.. tapi macam lah handal sangat aku ni. sedangkan sifu sifu aku pun bukan main lagi dengan macam macam jenih software lagi depa guna. malaih cakap banyak aih.. tengok je la na... kalau suka bagi komen. kalau tak suka pun komen jugak la...




serius nak muntah okeyyyy...
penin sbb dok reti nok edit lawo2..





kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

AdA BaKaT TaK ??


putih mata hitamku...



penghibur hati ayah



hurmmmmm... seram





budak comot...



ngeh ngeh ngeh,,,
buah cempedak kat luor pagor,
tak yah amik galah aku tangankan,
aku budak mahu belajar,
kalau sudi tolonglah ajarkan..







kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails