Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

ImEj BaYaNg @ SiLhOuEtTe



wakakakka.. hari yang seronok, sebab aku dah mula merasa berjaya, setelah baca blog poyoland
aku memang jadi naik semangat, sebab apa? sbb selama ini aku tak yakin dengan diri dan gajet yang ada pada aku, malas nak citer lebih, korang baca la sendiri blog dia pasal kit lens. pape pun thanks la kat owner poyoland. entri anda sangat lah membantu.

aku tahu aku baru belajar, dan disebabkan minat dengan fotografi ni la maka aku sanggup buat apa saja yang termampu untuk mengasah lagi skill yang tak bape nak ade, atau mungkin yang belum di gilap atau pun masih terpendam, aku pun tak tahu.. apa yang penting aku memang minat. tanpa berlengah masa lagi aku nak tunjuk skit hasil selepas semangat membara apabila di ransang oleh poyoland. pape pun korang enjoy deh...








aku tak pandai mana nak mengedit, tp aku masih mencuba dan aku rasa hasilnya semakin baik.. korang rase???


kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

2 comments:

  1. suka yg bawah, yg atas mcm ada silap skit kt shadow tu, mcm over edit jek hihi. my 2cents :)

    ReplyDelete
  2. yg atas tu saye overkan saturation eh?? sbb nak nmpkkan org sebenaryer.. hihihi... thanks.. saye suke moment dia je.. gambo asal dah tersave bila edit gambo nih.. hahahahah

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails