Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

TiBa - TiBa RaSa NaK MuNtAh !!!!!

tiba tiba jer...
tiba tiba jer rase nak termuntah sebaldi,
bila tiba tiba tengok gambar yang aku edit sendiri,
entah kenapa tak cantik langsung dan tak kene langsung dengan apa yang aku sendiri nak tunjukkan,, memang kene belajar lebih... okey???

bila mata aku tengok gambo orang maka pandailah mulutku ini komen sana komen sini,, bila tiba masa aku nak buat... nak hambekkkkk kau.. hancussss... padan muko den ni ha... cakap pandai.. buat tengokkkkk... huhuhuhu... tapi aku tak terniat untuk mengata atau mencaci karya orang lain, aku cuma bagitahu dari sudut pandangan mata aku sendiri. apa yang aku pasti satu perkara ''penangkap gambar tidak akan nampak apa yang orang biasa nampak '' ... kikikiki.. kadangkala kita perlu pandangan mata orang lain untuk menjadi lebih baik, tak ler syok sendiri.. ye dak?? hahahahah.


aku tepek sket gambo kasi korang komen.. aku tahu mmg tak layak tepek sebenarnya, tapi suka hati aku la kan.. belog aku.. wakakkakakakaka.... aku tetap nak komen membina dari rakan rakan. sebenarnya aku dah mula frust nak edit gambo.. rase macam nak tepek hok ori je.. tapi macam lah handal sangat aku ni. sedangkan sifu sifu aku pun bukan main lagi dengan macam macam jenih software lagi depa guna. malaih cakap banyak aih.. tengok je la na... kalau suka bagi komen. kalau tak suka pun komen jugak la...




serius nak muntah okeyyyy...
penin sbb dok reti nok edit lawo2..





kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

4 comments:

  1. saya suka gmbr2 ni!! oke je utk permulaan kalau compare ngn sy dulu hehe :)

    ReplyDelete
  2. setuju ngan Pok Leh.... amatur... biasalah... tunggulah lama sket... abisla yg lain nnt... teruskan usaha...

    ReplyDelete
  3. tq3... kene usaha lebih lagi nih.. hehehehe permulaan memang nak muntahhh hahahhahhaa

    ReplyDelete
  4. Cantik picture-picture tuh ! Aderr khelass gituuu~

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails