Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

PeRaSaN OP : edisi buat buat tak malu WaKaKKaKa

Terima kasih kepada oficial OP kawan kawan photo kerana membenarkan aku untuk turut serta dalam sesi outdoor. dah lama aku teringin nak shoot pengantin sejak berminat nak jadi tukang pukul nih. target aku bukan untuk bukak bisness macam mereka. tapi niat dari awal memang untuk memenuhi keperluan adik adik serta saudara mara terdekat aje. so buat mase ni buat buat tak malu la belajar dengan otai otai yang ade. nak kata pandai tu tidak la lagi, tapi dengan masa yang ada n sokongan mr, suami aku boleh la cedok ilmu sana sini,, ( bila la dia plak yang nak belajar mende tu. )

 hehehe,, aku tepek la gambo kat sini sket untuk feel perasaan perasan OP la sangat... wakakkakakak...


















kalau nak tengok hasil yang lebih baik atau teringin nak mendapatkan khidmat pakar sila sila la klik http://kawankawanphoto.blogspot.com/ . terima kasih juga buat pasangan pengantin NANA & AYIE, semoga kalian berdua berbahagia n kekal sampai syurga hendaknya. aminnnn







kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails