Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

MaKaN DuiT NuFFnAnG RiBu2 PuNya PaSaL

naaa....

Memang dah lame sangat la menyepi tanpa berita kan. sebuk sangat, bukan sibuk dengan kerja pun, tapi sebuk mengkhatam cerita korea, ape ke jadahnya khatam citer tu ntah. tapi entah mengapa memang ia membantu menghilangkan stress dikala perlu. kalau tak strees pun aku memang tengok je.

as always, pemula bicara memang tak de kene mengena dengan tajuk di atas. well. sepanjang bertapa ni banyak mende jugak la berlaku. nanti aku akan post selow selow yer,, sebab apa mood kerajinan tu meluap luap tak hengat? sebab tajuk kat atas tu la..

ada kawan blogger ni dia cakap dia baru je berblog tp dah makan banyak ribu duit nuffnang tu, sedangkan aku yang sudah mula berbelog ni sejak 2010 lagi.. ape yang aku dapat? of course la kepuasan dalam menulis, tapi bukan ke kalau dapat duit unutk shopping ke bercuti ke kan lebih berbaloi baloi? tapi.... nothing sehhh... setakat 9.10 tak gerak-gerak berbulan n bertahun lamanya.. apa ke hal? sakit hati jugak dengar orang baru pun dah berpuluh puluh amountnya.. tercabar akak nih.. wakakakkakaka..

so, pas ni banyak la entri yang akan keluar, itu pun kalau mood malas tak merasuk la. well sebelum sebelum ni pun, dah banyak kali post nak post itu la ini la, tapi??? haremmm.. bukan sebab frust tak dapat earnings? tapi sebab utamanya MALAS!!!! semua mende MALAS!!!! entah apa nak jadi la lieza oiiii.. nasib baik kat rumah tak MALAS.. kan encik hubby kan? i tau u pembaca setia blog i kan?? mesti u pun bosan kan kan kan?  i dah delete pasal gosip2 tu. tak mau la jadi penyebar gosip secara tak langsung, so u pun jangan la nak baca2 gosip2 artis yang entah pape tu, tapi kalau nak baca jugak,, bukan dari blog i okey???

banyak la pulak nak cakap, naik seh la ni?? wakkakakakakakka

tunggu next entri nanti yer? banyak nih boleh jadi bahan cerita nih.. allalalalala~~~~ earnings o earnings... 



psssttt... impiannya dapat pergi melancong kalau dapat ernings yang banyak.. 



kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

2 comments:

  1. Tak kisah la duit yg dpt tu ciput, yang penting awak ikhlas menulis .. itu lebih penting .. ;)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  2. hihihi...
    betul la tu anastasyea..

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails