Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

DATUK RAJAGOPAL LETAK JAWATAN??????


Eksperimen by eksperimen....adakala menjadi....itulah cara DRG(Datuk Raja Gopal)

(saya kenal pemain saya)

Kekalahan skuad Negara menentang gajah putih (THAILAND) di perlawanan separuh akhir 
PIALA SUZUKI AFF CUP 2012 telah membangkitkan kemarahan banyak pihak...
terutama di kalangan peminat-peminat bolasepak tanah air...
Ramai yang menyalahkan DRG sendiri kerana terlalu byk mmbuat eksperimen yg akhirnya memakan diri sndri....beliau digesa utk meletak jawatan dan diganti dengan jurulatih lain utk membimbing skuad negara pada musim akan datang....

Tetapi.......walau ape pn yg korang ckp....beliau tidak akan meletak jawatan,malahan beliau akan teruskan membimbing skuad Negara sehingga kontraknya yg akan tamat pada penghujung tahun 2013..
`saya hanya fokus untuk menghadapi PIALA ASIA akan datang’(DRG)....

Dannnnnn utk pengetahuan korang...ranking MALAYSIA dlm bolasepak dunia dh naik...dari tangga 163 kepada 158....ok la tu kan?? Ad jgk peningkatan wlaupn DRG ckp ranking xpenting...

**Recap balik utk entry sblm ni....
haaaaaa....ni mungkin punca tindakan referee tersebut semasa MALAYSIA vs THAILAND...
klik je link ni(take a revenge)
    hahahahaha ....^_^


kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails