Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

LEE MIN HU @ LEE MIN HO???PUNCA MALAYSIA KECUNDANG?????


Wakakakaaka....korang mesti keliru & tertanya-tanya dgn tajuk kt atas ni...

Fuhhhh!!!mungkin dh agak terlewat utk post pasl ni..tp kehangatannye masih terase lg..nk tnye dulu,korang 

kenal  tak siapa ni???

Most wanted man in  MALAYSIA.....kontroversi hebatttt punye....hahahaha...

Haaaaa yg ni???Rasenye xpayah nk diperkenalkan lg kot....ye dak???hehehehehe

He’s sooooooo cuteeeeeeee!!!!!!!^_^


dh nk kebetulan jgk name pengadil korea tu LEE MIN HU dekat same dengan 
pelakon KOREA pujaan ramai >>LEE MIN HO.....
eh2x kembali ke tajuk sebenar...kalau duk cter pasl pelakon ni mmg xabisnye...

Ramai penyokong bolasepak negara mengatakan LEE MIN HU lah punca
 HARIMAU MALAYA tumpas pada malam tu.....
hadoiiii mne tak nye,yang sepatutnye diperhatikan dia ambik mudah je,tapi yang tak 
berape nak penting tu jgk la die nak amik `port ‘ sangat..

Huh!!! Komen aku pasal game mse tu THAILAND mmg layak ke final pn..dengan corak permainan yg kemas,sukar utk pemain2x MALAYSIA untuk menghalang mereka dari mara ke pintu gol..ditambah dengan insiden pengadil yg berat sebelah telah menghancurkan harapan mereka utk pertahankan 
piala  SUZUKI AFF yg telah dimenangi mereka pada tahun 2010...
ni lah salah sorg player yg sangat digeruni...dengan mudah dia dapat memboloskan diri utk meraih kemenangan utk pasukannya....

(TEERASIL DANGDA)striker

Ini lah insiden yg berlaku dimana,pemain MALAYSIA iaitu FADHLISAS(defender)telah dilayangkan kad kuning kedua seterusnya diarahkan utk keluar padang...ni link insiden yg berlaku..
korang blh tgk sndri ape yg jadi...

http://youtu.be/jW_meQJGRJQ (sumber dari youtube)

*p/s: ade yang ckp,bile jd mcm ni nk boikot...xnk tgk dah cter korea.....elehhhhhhh mampu ke korang????wakakakakaaka....
kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails