Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

LiSa SuRiHaNi vs DiAn { Istanbul Aku Datang }

 


woaaa,, semalam tengok citer nih, memang dah agak terlambat jugak la, orang lain dah heboh citer, tapi aku baru je tengok semalam.







overall citer dia memang ok la, sweet, romantik komedi gitu, kalau tengok kat panggung sure gelak habis la, tak pun senyum senyam sorang-sorang, wakakakak... cerita dia memang tipikal novel melayu lain, boleh dikatakan menarik juga lah, kalau nak dibandingkan dengan ombak rindu.. opss.. sory,, aku memang minat giler novel ombak rindu, tapi aku anti giler dengan filem dia, kenapa?? malas nak cerita.

hurmmm Lisa sebagai Dian, overal memang okey, cute, manis, blurr, bodoh-bodoh skit, memang agak sesuai, dengan watak, dengar cerita watak ni asalnya ditawar pada FAZURA yang cantik manis tu, tapi dia ada sebab tersendiri untuk tolak, yang pada aku memang patut dia tolak, kalau la dia yang pegang watak dian ni mungkin tak jadi la Dian, pada aku Dian ni lebih kepada blurr, bodoh-bodoh dan Cute, kalau Fazura yang jadi Dian, macam tak kena.. korang faham tak maksud aku? Fazura tu cantik, slim, nampak terlalu bijak, so memang tak sesuai. congrats to lisa la. hihihih...

pape pun baik korang tengok sendiri, ini review aku, so pendapat aku la kan, kalau pendapat korang macam mana? cerita la sikit, nanti link kan kat sini, boleh kita tukar pendapat. sebelum ni pun aku ada baca gak riview dari kawan kawan yang dah tengok awal-awal lagi, so korang boleh la lawat blog diorang pula.. 

ni linknya KLIK je : Sara Suhaimi 
                               cik Hajar Jaja


 serius, lisa n Beto memang serasi 


 see?? comel kan lisa

 
tengok Fazura pulak, cantikk kan??


pssst: gambar gambar cantik ni semua ihsan pak cik Gugle jugak... 


kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

1 comment:

  1. semalam baru tgk balik...haha..cute couple...nak Beto please!!!..haha

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails