Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

YaN d'AnDaLiELa Mak andam MELETOPPPP...

dh nk abis dh pn musim cuti sekolah...tapi masih rmai lagi yg akn mndirikan masjid...
al kisahnye pasl mak andam meletoppp..

korang mesti la nak kelihatan cantik + meletop mse hari bahagia korang kn??so dgn adenye mak andam yg hotttt..kulit yg kusam,berjerawat batu,berminyak  akan bertukar jadi flawless n gebussss mcm baby doll...tp korang kne hati2x memilih mak andam....jgn terover sudahhhhh..kang ad plk tetamu lari...sbbnye pengantin dh brtukar ke mayat hiduppp..wakakakakkaaka

fuhhh yg hebatnye ciap ad yg blh make up kn jadi mcm artis tuuuuu...wowwwww hebatttt....ni salah satu hasil make up dari mak andam hotttt...(Yan d'Andaliela)
sebelum
pewitttttt mcm fazura kn????

yang ni plak hasil dari seorg lgi mak andam hot..mostly make up yg dibuat sgt kemas dan dapat menutup segala cela yg ad kt muka pengantin...nice job kak Ena Azlina Bridal...^_^
sebelum

jeng3x.....cute kannnn????

p/s: sediakan bajet yg cukup sebelum menempah mak andam yg hottt ni..bile dh femes hrge pn up la lg...kalau dak melopong jela korang nk di touch up kn oleh mak andam meletoppppp.....






kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails