Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

AmUkAn ToK GaJaH !!!!!


aku memang tak percaya pada mula nya...tak ku sangka musim liga super kali ni Pahang begitu berbisa...dari peringkat awal telah menduduki tangga teratas di Carta Liga Super 2013...woaaaaaaaaaa rasa bangga la sikit dah duduk kat sini...wakakakaka


malam semalam baru je berlangsung perlawanan antara tok gajah dengan penyu....mula-mula aku tengok aisshhhh risau jugak...hebat jugak penyu ni melawan...bila dah masuk separuh masa kedua....haaaaaaa amik kau bila tok gajah dah mengamuk  habis penyu kena pijakkkkkkkk..wakaakakaka 
keputusan semalam 3-0
pahang mengutip mata penuh seterusnya mengekalkan kedudukan di tangga teratas liga...walaupun tumpas di laman Selangor baru-baru ni tidak mematahkan semangat mereka...untuk pengetahuan korang tok gajah mempunyai rekod yang agak teruk kerana telah 8 kali tunduk kepada penyu pada musim yang lepas...soooooo sekarang nampak tak tok gajah dah naik minyakkkkkk...hehehehehehe
moga berterusan sehingga tamat saingan liga...jadi juara pun aku tak kisah...wakaakakaka
apa yang menarik????
kelibat Dato' K.Rajagopal di Stadium Darul Makmur semalam...mesti ada calon yang bakal diserap masuk ke team Malaysia nanti..hohohoho agak-agak siapa la ye????
tunggguuuuu...next time aku bagi tau korang ye...


ramai yang cakap walaupun pemain-pemain Pahang ni tak hensem,tapi bila kat padang terserlah kehenseman itu...buktinya??lagi mau tanya ke???wakakakakaka

psssttt... korang mesti blur dengan entri nih, tuan punya belog ni kakak aku, dia memang blurr pasal bola, tapi sebab aku baru berjinak untuk blogging so tumpang belog dia ajalah, at least ada point dia nak cerita pasal sukan.. kalau dia nak ulas pasal bola mesti dia akan cakap dia tak minat bola, jadi baik tak payah cerita kan? so??? aku jugakkkkk yang kena. wakakakka. dan kalau dia yang ulas mesti sibuk bagitahu, incek hubby dia tengok bola tapi dia layan novel... kan kan kan? tengok entri lama dia pasal mat yo bersilat hari tu.. tak tahu cakap pasal bola tapi nak cerita jugak.. lalalalal~~~~





kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

2 comments:

  1. ulasan yang bagus...mka ceriakan kakak punya, jimat space...khee

    ReplyDelete
  2. betul2.. zz terkejut gak bila tgk pahang no 1.. hehe

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails