Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

RuBy | Slot Samarinda tv3

alamakkkk apehal pulak citer tahun ni semua best-best ni???
haaaaa dh mule dh jari jemari ni gatal nak menaip..

ni aku share sikit sinopsis citer ni..

Ruby mengisahkan tentang seorang gadis yang bernama Syuhara (lakonan Siti Saleha), seorang anak yatim piatu yang membesar di rumah kebajikan tinggal bersama dua orang kawan baiknya iaitu Anis (Atikah Suhaimi) dan Diana (Shima). Setelah keluar dari rumah anak yatim, mereka bertiga bekerja di sebuah kilang kosmetik, Empayar Ruby. Di situ, Syuhara berkenalan dengan Benjamin (Sharnaaz Ahmad) yang tinggal bersama ayahnya, Dato’ Kamal dan sangat disayangi oleh neneknya, Nek Mariam (Kartina Aziz). Ben juga mempunyai seorang ibu saudara iaitu Datin Afifah (Maria Farida) yang tinggal bersama anaknya, Nadia (Hanez Suraya). Datin Afifah bersama-sama Dato’ Kamal menguruskan Empayar Ruby. 
Datin Afifah mempunyai hasrat untuk merampas empayar tersebut.
Pada masa yang sama, Nadia menyimpan perasaan cinta terhadap Ben tetapi hati Ben hanya untuk Syuhara. Berjayakah Datin Afifah merampas empayar Ruby dan macam mana pulak dengan cinta tiga segi antara Syuhara, Benjamin dan Nadia?
Hanez Suraya (nadia)

aku tengok citer ni dari episod satu lagi...sebab ape aku suke citer ni???wakakaakakaka
kalau korang nak tau siti saleha dalam citer ni sangat sempoiiiii...shaarnaz pulak dengan perangai gila-gila dia..memang pecah perut aku gelak tengok gelagat diorang nih...
tak sabar aku nak tengok episod malam ni...

wakakakaka scene syuhara kena baling telur dengan benjamin...

p/s:korang kalau dah terlepas episod sebelum ni...ape lagi g jela dekat laman web tontonnnnnn tu search kat situ...haaaaa kalau nak tengok kat tv jgn lupa setiap selasa hingga khamis,
10-11 malam kat tv 3
nexttttttttttttt entry ade lagi satu citer menarikkkkkk aku nk share...tunggguuuuuuu..wakakaakkaka





kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails