Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

TrAiNiNg with BeAuTiFul CrEaTuReS

hola....
adeh.. lama jugak bercuti nih, balik kampung jauh, wakakka.. nak kata berjalan pun idok,,, jauh perjalanan tak bapa nak luas pemandangan, apa ke tidak,, asik pemandangan dari dalam kete aje. lalalala~~~ tak per,, trip kali ni tak ada nak cerita tak sempat nak buat apa.. yang membuatkan aku tak marah sebab nanti janji nak pergi lagi.. isnyallah.. wakakakka.. 

hahahah kalau ikutkan hari ni kene kerja, tapi sebab dah seminggu bercuti sempena tahun baru cina, owhhh lupa pulak nak wish.. selamat tahun baru cina kepada semua yang berbangsa tiong hua. nak wish kat kawan cina, semuanya dah keluar negara,, lalalal~~~ lost contact. ermmm... sambung balik berbalik kepada tajuk asal, hahahha.. hari ni tak kerja lagi,, masuk2 opis kene p training untuk 4 hari.. wohohoho... aku memang liat nak p traning and course bagai,, baik aku lepak opis wat keje sambil layan belog, muvie, video, plus Fb bagai, kikikiki,, tapi nak buat macam mana memang compulsory kot untuk attend training nih.. so,, layan je la...

bila dah masuk ni memang nak kata tau semua tu idak la.. nak kata tak paham tu tak jugak. aku tak la bengap sangat... cuma mungkin a litle bit borink... wakakakka.. disebabkan training ini ada kaitan dengan internet bagai jadi  mudah la aku nak akses semua kat sini.. lalalala~~~ memangtakpatutsungguh... mana yang patut aku alert aku bagi perhatian la.. mana yang aku rasa tak penting aku dengar hujung-hujung telinga jer.. kikikiki..

tengah dok layan training sambil belogwalking,, ternampak la iklan muvie terbaru yang bertajuk beautiful creatures ni, tengok tajuk pun dah macam...
menarik sangat, ingatkan dah keluar, tapi telek punya telek,, belum lagi.. hehehe tapi dah nak keluar la jugak.. sehari sebelum bufday aku lak tu.. macam teringin nak ajak incek hubby g tengok kat panggung jer.. tapi mikir mana nak letak budak bertuah tu pulak... hihihhi... 



Release Date : 21 Feb 2013
Language : English
Classification : P13
Running Time : 2 hours 3 minutes
Director : Richard LaGravenese
Cast : Alice Englert, Ethan Wate, Viola Davis, Jeremy Irons
Synopsis A supernatural romance fantasy which centres on a mortal high school boy living in Gatlin, South Carolina and his love for a very strange girl with mysterious powers. Her name is Lena Duchannes and she`s trying her best to conceal her powers.

moh layan kat web nih 
buleh tengok teaser dia sekali.. 







 psst... tak sabar nak tulis entri baru,, hari tu layan budak bertuah naik rapid, adehhhhh... pas tu cerita cuti yang tak berapa nak mengancam,,, kkekekke



kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

No comments:

Post a Comment

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails