Xxpresi diri anda

TaBuNg

FoLLoW Me I WiLL FoLLoW U

Ikan Jeruk Ikan Pekasam

Salam Aidil Adha semua,

agak lama juga menyepikan diri dari membelog, asik baca singgah lalu blog2 wajib terjah jer, alasanya klishe amat. dah bosan nak menulisnya. hari ini rasa terpanggil untuk membebel sebenarnya. entah mengapa sejak dua menjak ini perasaan merasakan sesuatu yang tidak kena. hahahha.. something fishy ek? orang putih kata. aku tak pandai mana bab peribahasa orang putih ni apatah peribahasa melayu pun banyak yang aku tak setuju.. wakakakakka..

ermmm... terbau sesuatu yang tidak menyenangkan hati. iye.. mungkin sekarang tidak menyenangkan , kita hanya mampu merancang, tapi ALLAH yang menetukan segalanya. mungkin rancangan kita sebagai manusia ni nampak kegagalan dipenghujungnya. tapi mana la kita tahu ALLAH sebenarnya nak uji kita. mungkin kegagalan yang kita nampak itu sebenarnya titik permulaan untuk kita dapat sesuatu yang lebih baik dari apa yang kita ada ketika ini. owhhhh.. tapi siapa yang sanggup mengambil risiko apabila apa yang dirangcang sememangnya sudah menampakkan kesukaran dikemudian hari. hurmmm.. apa yang dirancangkan boleh berubah sekelip mata jika ALLAH mahukanya. aku?? heheheh... aku hanya mampu bersedia mental dan fizikal. dengan doa dan harapan agar kesukaran yang aku nampak sekarang akan menimbulkan hikmah yang lebih baik disebaliknya. aminnnn...

aku manusia yang memang tidak akan lari dari membuatkan persepsi sendiri. sedikit sebanyak mesti nak buat andaian negative, walaupun sudah berulang kali diingatkan dan mengingatkan. for sure la, kalau perkara itu  berlaku di depan mata, plus bukti bukti sahih yang menjelma tak kira masa,, hahahahah..  Alhamdulillah, masih diberikan kesabaran dan keteguhan hati untuk masih berdiam selagi boleh. udohnye pilihan yang ada hanya tunggu.. kekekekekke.. so kita tungguuuuuuu hak hak hak.. aiyoooo.. sedikit sebanyak menggangu urusan harian weih...  cakap je tak fikir mana, tapi kadang-kadang perasaan tu datang tanpa diundang.. ngeh ngeh ngeh... incek hubby mesti sengih sinis kalau baca neh.. i bosan la u... asyik melihat perkara yang membuatkan kita nak mikir jer... wakakakkaka

selesai melalu membebel bagai.. mengharapkan doa rakan-rakan semoga aku boleh lebih positif dalam kehidupan seharian. dan semoga Allah memberikan yang terbaik buat aku dan juga keluarga. 






kalau suka klik sekali.. kalau tak klik 2 kali;p

4 comments:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. 안녕하세요! This is twinscraftlife. We are handcrafters! pls visit our blogshop~ We sell handmade bags, pouch, phonecase, bookmarks, notes and many more! 감사합니다~ 꼭오세요~ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

LaGi MeNaRiK Di SiNi

Related Posts with Thumbnails